Πανσερραϊκός - ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Πανσερραϊκός - ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Δημήτρης Βέργος
Λιβάι Γκαρσία και Πιερό

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα διατήρησε τους Πιερό και Λιβάι Γκαρσία στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, ενώ έδωσε φανέλα βασικού σε Χατζισαφί, Οντουμπάτζο και Γκατσίνοβιτς για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Με τρία νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ξεκινάει την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα στις Σέρρες, αλλάζοντας και τα δύο του ακραία μπακ με τους Χατζισαφί και Οντουμπάτζο να παίρνουν φανέλα βασικού. Ο Στρακόσα είναι φυσικά στην εστία και οι Βίντα και Μουκουντί συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ.

Οι Σιμάνσκι και Περέιρα διατηρούνται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Γκατσίνοβιτς, που αποτελεί την τρίτη αλλαγή στο αρχικό σχήμα, επανέρχεται στην αριστερή πλευρά, ενώ βασικοί ξεκινάνε και οι Λαμέλα, Λιβάι Γκαρσία και Πιερό. Μένει να φανεί αν ο Λαμέλα παραμείνει δεξιά με τον Λιβάι πίσω από τον Πιερό, ή αν ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο πάει δεξιά και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έρθει πίσω από τον Πιερό στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Μπρινιόλι, Πήλιος, Κάλενς, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Ελίασον και Μαρσιάλ.

Οι Ρότα και Κοϊτά έμειναν εκτός για λόγους αποφόρτισης, ενώ απουσιάζουν και οι Γαλανόπουλος, Μήτογλου, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Φερνάντες, Τσιλούλης.

 

Ενδεκάδα ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα