Ολυμπιακός: Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Γιαζίτζι, για το ματς με τον Αστέρα

Ο Γιαζίτζι

bet365

Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις που ήθελαν τον Τούρκο μεσοεπιθετικό να μπαίνει στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε τις αποφάσεις του για την αποστολή του Ολυμπιακού στην Τρίπολη. Για το ματς με τον Αστέρα είναι εκτός οι τραυματίες Ορτέγα και Πιρόλα, όπως αναμενόταν. Off είναι και ο Ντόι ενώ στους εκλεκτούς δεν είναι ούτε ο Μουζακίτης ούτε και ο Μπακούλας με τον Μουζακίτη βέβαια να παίζει σερί στο τελευταίο διάστημα. Εκτός τέθηκε και ο Βέλντε.

Στην αποστολή από την άλλη για πρώτη φορά συμπεριελήφθη ο Τούρκος Γιουσούφ Γιαζίτζι, κάτι που διαφαινόταν ότι θα συμβεί. Μέσα είναι και ο Αποστολόπουλος καθότι είναι αριστερός μπακ.

Η αποστολή: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Μπιανκόν, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Ζέλσον, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Εσε, Γιαζίτζι, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ και Κωστούλας.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα