Αλόνσο: «Άξια στην κορυφή ο Άρης, οφείλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Αλόνσο: «Άξια στην κορυφή ο Άρης, οφείλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Αλόνσο: «Άξια στην κορυφή ο Άρης, οφείλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

bet365

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έστειλε το μήνυμά του για την σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη μιλώντας για υποχρεώση του Παναθηναϊκού για νίκη κόντρα στον Άρη.

Μέσω του Matchday Mag που έβγαλε ο Παναθηναϊκός για τον σημερινό αγώνα με τον Άρη (18:00-Cosmote Sport 1) ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο έδωσε το... σύνθημα για το ματς με τους «κίτρινους» τονίζοντας πως οφείλει η ομάδα να κάνει το παιχνίδι της και να κερδίσει τους πρωτοπόρους στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Η σημασία που έχει ο αγώνας με τον Άρη είναι πολύ ξεκάθαρη. Στα αποδυτήρια, μετά την αναμέτρηση με την Τσέλσι, είπαμε πως πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω μας αυτό το ματς και να κοιτάξουμε το παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Άρης είναι μια σοβαρή και καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία εκμεταλλεύεται τις στιγμές της στη διάρκεια των αγώνων. Αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση, όμως εμείς οφείλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

@Photo credits: INTIME, ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα