Παναθηναϊκός - Άρης: Συμπλήρωσαν κάρτες οι Μλαντένοβιτς και Μάγιο

Συμπλήρωσαν κάρτες οι Μλαντένοβιτς και Μάγιο

bet365

Ο Ούγκο Μάγιο και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες κι έτσι τιμωρήθηκαν αυτόματα με ποινή μίας αγωνιστικής.

Παναθηναϊκός και Άρης έμειναν στο 1-1 στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ματς της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague, με τους «πράσινους» να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν την διαφορά τους από την κορυφή και τους «κίτρινους» να συνεχίζουν το αήττητό τους στα μεγάλα παιχνίδια φέτος.

Πέρα από την απώλεια μερικών βαθμών λόγω της ισοπαλίας, οι δύο ομάδες είδαν και από έναν παίκτη τους να «κληρονομεί» τιμωρία από το παιχνίδι αυτό, αφού οι Μλαντένοβιτς και Μάγιο δέχθηκαν από μία κίτρινη κάρτα κι έφτασαν και οι δύο τις τρεις, κάτι που επισύρει αυτόματα ποινή μιας αγωνιστικής από τον κανονισμό της λίγκας.

Κάπως έτσι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του στο πρωτάθλημα για να στερηθεί τις υπηρεσίες του Σέρβου αριστερού μπακ, τα οποία είναι με Βόλο (εκτός), Λαμία (εντός), Παναιτωλικό (εκτός) και Ατρόμητο (εντός).

Αντίστοιχη επιλογή θα πρέπει να κάνει και ο Άκης Μάντζιος για τον Ισπανό δεξιό μπακ, με τον Άρη αντιμετωπίζει στα επόμενα τέσσερα ματς τους Λεβαδειακό (εντός), Παναιτωλικό (εκτός), Βόλο (εντός) και ΑΕΚ (εκτός).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα