Χωρίζουν οι δρόμοι με Τσάβες

Χωρίζουν οι δρόμοι με Τσάβες

Gazzetta team
Χωρίζουν οι δρόμοι με Τσάβες

bet365

Χωρίζουν όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι του Αντρέ Τσάβες και του Παναθηναϊκού με τους... πράσινους εκτός από την κίνηση του Αργεντίνου να φύγει για την πατρίδα του, να σκέφτονται και το οικονομικό κομμάτι.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σαχτάρ Ντ. – Μάντσεστερ Σίτι με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Αντρέ Τσάβες. Ο Αργεντίνος μετά από επικοινωνία που υπήρξε με τον μάνατζέρ του δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στο... τριφύλλι κοιτάζουν ουσιαστικά πως θα ξεφορτωθούν το βαρύ του συμβόλαιο, ενώ θα πρέπει να βρεθεί και λύση με τα χρήματα που πρέπει να δώσει στην Μπόκα και τα οποία φτάνουν τα 1.3 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ο Τσάβες θέλει να επιστρέψει στην Μπόκα έχοντας στο μυαλό του και την Βραζιλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα