Με στόχο το πρώτο «διπλό» στην Ριζούπολη

Με στόχο το πρώτο «διπλό» στην Ριζούπολη

Gazzetta team
Με στόχο το πρώτο «διπλό» στην Ριζούπολη

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη, όπου ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μακριά από την Λεωφόρο. Εκτός αποστολής ο Χίλιεμαρκ που επιστρέφει στην Τζένοα.

Προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και ασκήσεις με πάσες περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο Αθλητικό Κέντρο "Γ. Καλαφάτης". Λουτσιάνο, Μολίνς και Μουνιέ προπονήθηκαν ατομικά. Μετά την προπόνηση, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας (17:15, Novasports). Οι 20 που επιλέχθηκαν είναι οι ακόλουθοι: Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Αλτμαν και Εμμανουηλίδης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα προβάδισμα έχουν οι Βλαχοδήμος, Οικονόμου, Αυλωνίτης, Ινσούα, Γιόχανσον, Λουντ, Τζανδάρης, Χατζηγιοβάνης, Δώνης, Άλτμαν, Πίσπας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα