Οι 22 του Γκαρθία για την... μάχη με την ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Οι 22 του Γκαρθία για την... μάχη με την ΑΕΚ

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία πήρε αποστολή κατά την συνήθη του τακτική με 22 παίκτες εκ των οποίων θα κοπούν 4. Μέσα στους εκλεκτούς και οι Κούτρης και Ομάρ που είχαν θέματα ετοιμότητας.
Η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, πριν από την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο την ΑΕΚ, για την 20ή αγωνιστική της Super League, διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (3/2), στον Ρέντη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπήρξαν και ο Όσκαρ Γκαρθία επέλεξε, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, τους 22 ποδοσφαιριστές, τους οποίους πήρε στην αποστολή, για το εν λόγω ματς. Αναλυτικά τα ονόματα αυτών: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Ταχτσίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα