Αγγλία: Ο Ντέκλαν Ράις αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε να δεχτεί το περιβραχιόνιο από τον Κέιν

Newsroom
declan_rice_england

bet365

Ο Ντέκλαν Ράις εξήγησε γιατί αρνήθηκε να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Αγγλίας από τον Χάρι Κέιν κατά τη διάρκεια της νίκης επί της Ιρλανδίας το Σάββατο (07/09).

Ο Χάρι Κέιν αντικαταστάθηκε στο 84ο λεπτό της νίκης της ομάδας του με 2-0 στο Nations League επί της Ιρλανδίας και απευθύνθηκε στον Ντέκλαν Ράις για να αναλάβει το ρόλο του αρχηγού της ομάδας. Ωστόσο, ο μέσος εθεάθη να διαφωνεί με τον επιθετικό καθώς τον προέτρεπε να το δώσει σε άλλον παίκτη.

Αφού ο Ράις αρνήθηκε να βάλει το περιβραχιόνιο, ο Κέιν το έδωσε στον κεντρικό αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Τζον Στόουνς, για να τελειώσει το παιχνίδι ως αρχηγός και ο Ράις δήλωσε ότι αισθάνθηκε ότι ο αμυντικός άξιζε την τιμή λόγω της παλαιότητάς του στην ομάδα της Αγγλίας.

«Ο Χάρι προσπάθησε να μου δώσει το περιβραχιόνιο, αλλά προφανώς ο Στόουνς είναι μάλλον πιο παλιός και πιο έμπειρος από εμένα. Απλά είπα στον Χάρι ότι ο Τζον το αξίζει περισσότερο από εμένα, οπότε είπα να το δώσει στον Τζον και αυτό ήταν όλο. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε μεγαλύτερο θέμα. Νομίζω ότι ο Τζον είναι ένας από τους πιο παλιούς και συνήθως είναι αρχηγός όταν δεν παίζει ο Χάρι, οπότε νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα