Το «ευχαριστώ» της ΕΠΟ στους φιλάθλους: «Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων»

Το «ευχαριστώ» της ΕΠΟ στους φιλάθλους: «Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων»

Newsroom
ELLADA

bet365

Τους Έλληνες φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με τη Φινλανδία ευχαρίστησε η ΕΠΟ.

Με το δεξί ξεκίνησε η εποχή Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την Ελλάδα. Η Εθνική έδειξε την ανωτερότητα της απέναντι στη Φινλανδία και επικράτησε με 3-0, κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Nations League.

Η ΕΠΟ έστειλε το δικό της μήνυμα και ευχαρίστησε τους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στήριξαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τις φίλες και φίλους που προσήλθαν στο γήπεδο στο πρώτο ματς της Εθνικής Ομάδας για το UEFA Nations League 2024-25 στηρίζοντας με ενθουσιασμό τους διεθνείς και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η παρουσία τους έδειξε έμπρακτα πως η νέα Εθνική έχει την αμέριστη στήριξη του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίνεται στις επιλογές της Ομοσπονδίας ως προς την έδρα και τη νέα, πιο προσιτή, τιμολογιακή πολιτική στην πώληση εισιτηρίων.

Η Εθνική είναι υπόθεση του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου και μέσα από βραδιές όπως η χτεσινή οι δεσμοί που μας ενώνουν με τους φιλάθλους γίνονται ολοένα και πιο ισχυροί.

Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων και ενσαρκώνει τα όνειρα όλων τους.

Σας ευχαριστούμε!».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα