ΕΠΟ: Στο Δ.Σ. της Τρίτης έχει μπει θέμα για ανεύρεση εταιρείας που θα αξιολογήσει την Παιανία

ΕΠΟ: Στο Δ.Σ. της Τρίτης έχει μπει θέμα για ανεύρεση εταιρείας που θα αξιολογήσει την Παιανία

Η Παιανία

bet365

Το ζήτημα του προπονητικού κέντρου της Εθνικής μας συνεχίζει να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τη διοίκηση της ΕΠΟ που έχει βάλει στην ατζέντα του Δ.Σ. της Τρίτης σχετικό θέμα.

Οι εγκαταστάσεις της Παιανίας βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων στις τάξεις της ΕΠΟ εδώ και χρόνια για το θέμα της νέας... στέγης της Εθνικής. Όπως είναι ήδη γνωστό ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης είχε συνάντηση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και συζήτησαν με θέμα την εξαγορά της Παιανίας και την χρήση της ως νέου προπονητικού κέντρου των Εθνικών ομάδων.

Η Παιανία είναι μία βασικότατη προοπτική για το νέο... σπίτι της Ελλάδας, ήτοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μάλιστα στο Δ.Σ. της ΕΠΟ την Τρίτη υπάρχει θέμα προς συζήτηση που κάνει λόγο για ανεύρεση εταιρείας για αξιολόγηση του προπονητικού κέντρου (της Παιανίας). Ουσιαστικά μέσω αυτής της διαδικασίας στην ΕΠΟ θα μάθουν την αξία των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων και το πόσο κοστολογούνται για να έχουν έτσι την καλύτερη δυνατή εικόνα. Είναι λοιπόν πιθανό την Τρίτη να υπάρξουν νεότερα σε αυτό το... μέτωπο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα