Αγγλία - Ελλάδα: Ήδη διατέθηκαν 1.000 εισιτήρια! 

Το Αγγλία - Ελλάδα

bet365

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον που είχε εκδηλωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα από τον κόσμο της Εθνικής μας ομάδας για το σπουδαίο παιχνίδι με την Αγγλία στις 10 Οκτωβρίου.

Σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα Αγγλία -Ελλάδα το αξιοσημείωτο στοιχείο είναι πώς στις πρώτες ώρες κυκλοφορίας τους διατέθηκαν ήδη 1.000 μαγικά... χαρτάκια! Επιβεβαιώνεται κατά αυτόν τον τρόπο το αυξημένο ενδιαφέρον που είχε εκδηλωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα από τον κόσμο για τον αγώνα της 10ης Οκτωβρίου.

Επίσης της διαδικασίας τώρα μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ για να αποκτήσετε εισιτήριο του αγώνα Αγγλία-Ελλάδα (καθώς τα εισιτήρια διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά). Η διαδικασία περιλαμβάνει δύο βήματα:

1) Εγγραφή στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων.

2) Αγορά εισιτηρίου.

Σε περίπτωση που η πλατφόρμα δεν σας οδηγήσει σε πεδίο που αφορά στα blocks 126 έως 132, συνδεθείτε εκ νέου μέσω του παραπάνω συνδέσμου. Απαραίτητο για την πρόσβασή σας στο γήπεδο είναι να πατήσετε ΕΔΩ για αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες. Όλα αυτά για ένα σημαντικό και... λαμπερό ματς. Στο σύγχρονο Γουέμπλεϊ των 90.000 θεατών, η Εθνική μας θα αγωνιστεί με την Αγγλία και θα έχει τα φώτα πάνω της, καθώς θα διεκδικήσει τη νίκη από τη φιναλίστ των δύο προηγούμενων EURO.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΕΠΟ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα