Εθνική Βελγίου: Ο Ντε Μπρόινε ζήτησε άδεια για τα ματς του Nations League και τον Νοέμβριο

Άρτεμις Κλεφτάκη
de_bruyne_belgio_euro_2024

bet365

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή του Βελγίου για το Nations League τόσο για τα ανερχόμενα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας, όσο και για αυτά του Νοεμβρίου.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνήθισε να ζει στα τελευταία της τέσσερα παιχνίδι χωρίς την παρουσία του Κέβιν Ντε Μπρόινε, αφού ο τραυματισμός που αποκόμισε τον Σεπτέμβριο με την Ίντερ για το Champions League (18/09) τον άφησε έκτοτε εκτός δράσης.

Πλέον, ο Βέλγος βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής με σκοπό να επανέλθει το σώμα του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για το λόγο αυτό, ζήτησε από την εθνική Βελγίου άδεια για τις αναμετρήσεις του Nations League, όπως είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Ντομένικο Τεντέσκο.

Μάλιστα, ο Ντε Μπρόινε ζήτησε να απέχει τόσο από τις υποχρεώσεις της εθνικής απέναντι σε Ιταλία (10/10) και Γαλλία (14/10), όσο και από εκείνες του Νοέμβρη. Αυτό σημαίνει πως θα πέρα από τα κρίσιμα ματς της επόμενης εβδομάδας, θα χάσει επίσης και εκείνα κόντρα σε Ιταλία (14/11) και Ισραήλ (17/11).

Στη Σίτι, πάντως, περιμένουν την επιστροφή του, αφού ήδη η ομάδα «υποφέρει» ήδη από την απουσία του Ρόδρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα