Εθνική Ελλάδος: Ο άπειρος Αντρέα Κολόμπο θα είναι ο διαιτητής στον αγώνα με την εθνική Αγγλίας

Ο άπειρος Αντρέα Κολόμπο θα είναι ο διαιτητής στον αγώνα της Ελλάδας με την Αγγλία

bet365

Η UEFA ανακοίνωσε πως ο νεαρός Αντρέα Κολόμπο θα διαιτητεύσει τον αγώνα της Εθνικής μας με την Αγγλία στην πρώτη του φορά που θα βρεθεί σε επίσημο παιχνίδι εθνικών ομάδων.

Ένας αρκετά άπειρος διαιτητής ορίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Αγγλία στο Γούεμπλεϊ (10/10 - 21:45) για την τρίτη αγωνιστική του Nations League, αφού ο 34χρονος Ιταλός Αντρέα Κολόμπο δεν έχει διαιτητεύσει ξανά παιχνίδι σε ευρωπαϊκό επίπεδο είτε σε συλλογικό είτε σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Στις δε δεύτερες έχει σφυρίξει μόνο φιλικά. Στην πατρίδα του μετράει μόλις 34 ματς στην Serie A ενώ έχει έχει βρεθεί και σε τρία παιχνίδια σε αγώνες του Κυπέλλου Ιταλίας.

Βοηθοί του θα είναι οι Τσίρο Καρμπόνε και Τζιόρτζιο Περέτι ενώ τέταρτος ο Ματέο Μαρσενάρο. Υπενυθίζουμε πως στο Nations League δεν γίνεται χρήση VAR.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα