Αγγλία - Ελλάδα: Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια της «γαλανόλευκης» για το ματς στο «Γουέμπλεϊ»

Αγγλία - Ελλάδα: Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια της «γαλανόλευκης» για το ματς στο «Γουέμπλεϊ»

Newsroom
ε

bet365

Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως ήδη έχουν παραχωρηθεί 4.000 εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι της Ελλάδας με την Αγγλία και πως απομένουν μόλις 600 ακόμα.

Σε mood Nations League μπαίνει από σήμερα η Εθνική Ελλάδος. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει κάνει το 2/2 στον όμιλο της θα αντιμετωπίσει στις 10/10 την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ», στο πιο δύσκολο παιχνίδι του γκρουπ της.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, ήδη έχουν παραχωρηθεί 4.000 εισιτήρια στους Έλληνες φιλάθλους για το μεγάλο παιχνίδι στο ιστορικό γήπεδο του Λονδίνου. Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόλις 600 ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια.

Πατήστε ΕΔΩ για να αποκτήσετε εισιτήριο του αγώνα Αγγλία-Ελλάδα (τα εισιτήρια διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά). Η διαδικασία περιλαμβάνει δύο βήματα:

1) Εγγραφή στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων.
2) Αγορά εισιτηρίου.

Σε περίπτωση που η πλατφόρμα δεν σας οδηγήσει σε πεδίο που αφορά στα blocks 126 έως 132, συνδεθείτε εκ νέου μέσω του παραπάνω συνδέσμου.

Απαραίτητο για την πρόσβασή σας στο γήπεδο είναι να πατήσετε ΕΔΩ για αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα