Κάρσλεϊ: «Ο Κέιν δεν θα ξεκινήσει, θα δούμε την κατάσταση του Γκρίλις και ελπίζουμε σε μία καλή επιθετική παρουσία»

Ο Κάρσλεϊ

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Λι Κάρσλεϊ, καθώς και ο Τζον Στόουνς εκπροσώπησαν την ομάδα στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο γήπεδο της Τότεναμ πριν τον αγώνα με την Ελλάδα.

Ο τεχνικός της Αγγλίας, Λι Κάρσλεϊ, ρωτήθηκε για αρκετά θέματα πριν τον αγώνα με την Ελλάδα, όπως και για την κατάσταση των Κέιν και Γκρίλις. Ο Λι Κάρσλεϊ τόνισε μεταξύ άλλων πώς «ο Χάρι (Κέιν) αναρρώνει από έναν τραυματισμό. Από ένα μικρό χτύπημα. Δεν είναι κάτι που θα ρισκάρουμε. Κάναμε μία πολύ καλή συζήτηση με τον Τζον (Στόουνς) και του ζήτησα να είναι αρχηγός με την ομάδα. Είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα που το αξίζει. Θα δούμε μετά την κατάσταση του Γκρίλις. Είχε ένα χτύπημα που το αποκόμισε χθες. Δεν θα ρισκάρουμε με κανέναν από τους παίκτες».

Ο Κάρσλεϊ ήταν ξεκάθαρος το πώς το περιμένουν αυτό το παιχνίδι με την Ελλάδα και ελπίζουν σε μία καλή παρουσία και μία καλή επιθετική παρουσία. Στάθηκε στο ότι υπάρχει καλή ισορροπία στην ομάδα και πώς έγινε μία καλή προπόνηση.

Σε διευκρινιστική ερώτηση για τον Κέιν ο κόουτς απάντησε πώς δεν θα τον αποκλείσουν ακόμα αλλά δεν θα ξεκινήσει στο παιχνίδι. Συμπλήρωσε πώς δεν είναι κάτι που πρέπει να δείξουν βιασύνη.

 

Ο Τζον Στόουνς από την άλλη τόνισε για το περιβραχιόνιο ότι «θα είναι μία ξεχωριστή στιγμή για μένα. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τον κόουτς για αυτό που έκανε για μένα. Είναι μία φοβερή στιγμή για μένα. Το να μπαίνεις στο γήπεδο με το περιβραχιόνιο του αρχηγού είναι μεγάλη τιμή και κάτι που θα θυμάμαι για πάντα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα