Αγγλία - Ελλάδα: «Η ελληνική Οδύσσεια των Βρετανών», λέει ο Τύπος στο Νησί

Newsroom
england_greece

bet365

Δείτε τις πρώτες αντιδράσεις του βρετανικού Τύπου μετά την ιστορική νίκη της Ελλάδας επί της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» (1-2) για το Nations League.

Η Ελλάδα «σόκαρε» την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» και αφού έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι πήρε την ιστορική νίκη με 2-1, χάρη στα τέρματα του Παυλίδη. Μία νίκη αφιερωμένη στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Τα βρετανικά Μέσα έχουν μείνει... άναυδα με το αποτέλεσμα, κάτι που αποτυπώνεται και στους τίτλους που χρησιμοποίησαν, στους οποίους φαίνεται η απογοήτευση των Άγγλων. Δείτε ενδεικτικά την πρώτη αντίδραση του βρετανικού Τύπου:

Sky Sports: «Άναυδη η Αγγλία καθώς η Ελλάδα νίκησε στο Γουέμπλεϊ»: Ο μήνας του μέλιτος του Λι Κάρσλεϊ ως προσωρινού προπονητή της Αγγλίας έφτασε στο τέλος του, καθώς η Ελλάδα πήρε μία άξια νίκη στο «Γουέμπλεϊ».

Guardian: «Τα δραματικά γκολ του Παυλίδη έδωσαν τη σοκαριστική νίκη στους φιλοξενούμενους»: Η Ελλάδα πέτυχε ιστορική νίκη επί της Αγγλίας και επαναφέρει τον Κάρσλεϊ στην πραγματικότητα.

 

BBC: «Η Ελλάδα νίκησε για πρώτη φορά τη θλιβερή Αγγλία μετά γκολ στις καθυστερήσεις»

Daily Mail: «Η ελληνική Οδύσσεια της Αγγλίας»

Independent: «Τα δύο γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη εξασφάλισαν τους τρεις βαθμούς»: Η Αγγλία υπέστη την πρώτη της ήττα υπό τον Κάρσλεϊ σε μία συναρπαστική και απογοητευτική αναμέτρηση με την Ελλάδα στο «Γουέμπλεϊ».

The Athletic: «Αγγλία-Ελλάδα 1-2: Η αφύπνιση του Κάρσλεϊ, το αμυντικό άγχος και ο φόρος τιμής στον Μπάλντοκ»: Η Αγγλία αντιμετώπισε την πρώτη δυσκολία της θητείας του Κάρσλεϊ ως προσωρινός προπονητής.

Telegraph: «Ο μυστηριώδης σχηματισμός του Κάρσλεϊ ταπεινώθηξε στο Γουέμπλεϊ»: Οι ελπίδες του Λι Κάρσλεϊ για μόνιμη θέση στον πάγκο της Αγγλίας υπέστησαν τεράστιο πλήγμα το βράδυ της Πέμπτης, καθώς η πειραματική ομάδα γνώρισε ιστορική ήττα από την Ελλάδα

Sun: «Ατύχημα»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα