Μάνταλος: «Μόλις τελείωσε ο αγώνας περίμενα να δω τον Τζορτζ να πανηγυρίζει μαζί μας»

Newsroom
Ο Πέτρος Μάνταλος

bet365

Στον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ στάθηκε και ο Πέτρος Μάνταλος αναφέροντας μεταξύ άλλων πως όταν τελείωσε ο αγώνας στο Λονδίνο και η Εθνική επικράτησε με 2-1, περίμενε να τον δει να πανηγυρίζει μαζί με τους άλλους διεθνείς.

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη επικρατώντας με 2-1 της Αγγλίας στο Λονδίνο, μια νίκη που κατακτήθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι διεθνείς αφιέρωσαν αυτή την μεγάλη επιτυχία στον πρώην συμπαίκτη τους που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή, με τον Πέτρο Μάνταλο μιλώντας στην κάμερα της NOVA να συγκλονίζει αναφέροντας τα εξής: «Το αποτέλεσμα αν και μεγάλη νίκη πάει σε δεύτερη μοίρα. Όταν ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα πήγε στον Τζορτζ που δεν ήταν σήμερα μαζί μας. Κοιτούσα και περίμενα να τον δω να πανηγυρίζει μαζί μας, δε θα είναι τίποτα το ίδιο, το λέω με όλη μου την ψυχή για πάρα πολύ καιρό, οι σκέψη μου είναι με την οικογένειά του και ελπίζω να καταφέρουν να πάνε μπροστά μετά από αυτό το τραγικό συμβάν.

Στην είδηση και μόνο μέχρι που φτάσαμε να παίξουμε δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι θα βγούμε να αγωνιστούμε. Έπρεπε να παίξουμε, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε για να τιμήσουμε αυτόν και το εθνόσημο, μας έδινε δύναμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα