Στόουνς: «Μας πίεσαν πολύ, δυσκολευτήκαμε να παίξουμε το συνηθισμένο μας ποδόσφαιρο»

Στόουνς: «Μας πίεσαν πολύ, δυσκολευτήκαμε να παίξουμε το συνηθισμένο μας ποδόσφαιρο»

Μάρθα Χωριανοπούλου
Stones

bet365

Ο αρχηγός της Αγγλίας, Τζον Στόουνς, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα και τόνοσε την πίεση που δέχτηκε η ομάδα του.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Τζον Στόουνς, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από την Ελλάδα, εκφράζοντας την απογοήτευσή του.

Η ελληνική ομάδα πήρε μια σπουδαία και ιστορική νίκη, την οποία αφιέρωσε στον αδικοχαμένο George Baldock, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (9/10) σε ηλίκία 31 ετών.

Ο Στόουνς, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο της εθνικής, δήλωσε στο «ITV» μετά τον αγώνα: «Νομίζω πως ναι. Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι απόλυτα στενοχωρημένος - η πρώτη φορά με το περιβραχιόνιο και παίρνω ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Είχα όλα τα συναισθήματα χθες, προετοιμαστήκαμε όπως κάνουμε συνήθως, αλλά δεν μας βγήκε».

Στη συνέχεια ο 30χρονος αμυντικός τόνισε την πίεση που αντιμετώπισε η ομάδα, αλλά και τις τακτικές δυσκολίες που οδήγησαν σε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα: «Μας πίεσαν πολύ, δυσκολευτήκαμε να παίξουμε το συνηθισμένο μας ποδόσφαιρο και να βγούμε από πίσω. Δουλέψαμε πάνω στο νέο σύστημα και είναι κάτι που γνωρίζουμε ως παίκτες. Όταν είμαστε στο γήπεδο, πρέπει να αποδώσουμε και να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες και δεν κερδίσαμε αρκετές δεύτερες μπάλες. Υπήρχαν πολλές αντεπιθέσεις για τις οποίες προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα