Εθνική Ελλάδας: Αφιέρωσε τη νίκη επί της Αγγλίας στον Μπάλντοκ ο Βαγιαννίδης

Εθνική Ελλάδας: Αφιέρωσε τη νίκη επί της Αγγλίας στον Μπάλντοκ ο Βαγιαννίδης

Newsroom
bagiannidis

bet365

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αφιέρωσε τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Αγγλίας στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ σκόρπισε θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας ν' αναγκάζονται να παίξουν τον αγώνα με την Αγγλία στο Wembley.

  1. Η συγκινητική ανάρτηση της Premier Legue για τον Μπάλντοκ και το έπος του «Γουέμπλεϊ»

Η «γαλανόλευκη» πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και πήρε μία τεράστια νίκη με 2-1 επί των Τριών Λιονταριών, έχοντας το απόλυτο στον όμιλο, ούσα παράλληλα μόνη πρώτη με εννέα βαθμούς.

Μετά τη νίκη αυτή ο Γιώργος Βαγιαννίδης, συμπαίκτης του Μπάλντοκ τόσο στην Εθνική Ελλάδας όσο και στο Παναθηναϊκό, ανήρτησε μία φωτογραφία με τους παίκτες της «γαλανόλευκης» να έχουν υψωμένη τη φανέλα του άλλοτε μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την οποία συνόδευσε με τρεις λέξεις. «Τζορτζ, για σένα», έγραψε ο Έλληνας αμυντικό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα