Εθνική Ελλάδας: Οι οκτώ παίκτες που θα απουσιάσουν από το ματς με την αγγλία αν δεχθούν κίτρινη κάρτα εναντίον της Ιρλανδίας

Newsroom
Ο Παυλίδης

bet365

Στο όριο των καρτών είναι 8 παίκτες της Εθνικής ομάδας. Αν στο ματς με την Ιρλανδία κάποιος δεχθεί κίτρινη, θα απουσιάσει από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αγγλία στις 14/11.

Μετά τον θρίαμβο επί της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται την Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική του Nations League. Ένα παιχνίδι στο οποίο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει τη νίκη για να κάνει άλμα πρωτιάς, αλλά δεν είναι λίγοι και οι παίκτες που στο μυαλό τους θα έχουν να μην δεχθούν κίτρινη.

Συγκεκριμένα στο όριο βρίσκονται όχι ένας και δύο, αλλά 8 παίκτες, οι οποίοι αν παίξουν και δεχθούν κάρτα θα απουσιάσουν από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αγγλία στις 14/1. Οι παίκτες που είναι στο όριο των καρτών είναι οι: Τσιμίκας, Κωνσταντέλιας, Κουρμπέλης, Πέλκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Τζόλης και Παυλίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα