Το πρώτο μήνυμα του Τούχελ ως προπονητής της Αγγλίας: «Πάμε για το δεύτερο αστέρι»

Το πρώτο μήνυμα του Τούχελ ως προπονητής της Αγγλίας: «Πάμε για το δεύτερο αστέρι»

tuchel_england

bet365

Το σύνθημα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου των ΗΠΑ που θα διεξαχθεί το 2026 έδωσε ο Τόμας Τούχελ στο πρώτο του μήνυμα ως τεχνικός της εθνικής Αγγλίας.

Νέος τεχνικός της εθνικής Αγγλίας αποτελεί από το πρωί της Τετάρτης ο Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός έδωσε τα χέρια με την ομοσπονδία των Άγγλων και από τον ερχόμενο Γενάρη θα ξεκινήσει να εκτελεί χρέη τεχνικού των «τριών λιονταριών», με το συμβόλαιο του να έχει ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2026.

Ο Τούχελ έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως τεχνικός της Αγγλίας μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διαθέτει η εθνική ομάδα της χώρας στα social media. Ο Γερμανός δεν έκρυψε τη χαρά του για την εξέλιξη αυτή και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Παγκοσμίο Κυπέλλου των ΗΠΑ το 2026.

«Γεια σας παιδιά, Τόμας εδώ. Λίγο αγχωμένος είναι η αλήθεια. Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα ως προπονητής της Αγγλίας. Βρίσκομαι στο Γουέμπλεϊ, που αλλού; Και αυτός είναι ένας λόγος για να είμαι λίγο αγχωμένος και θεωρώ πως είναι κάτι καλό. Σας δίνω τον λόγο μου πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος και είναι τιμή μου. Θα κάνω τα πάντα για να προκριθούμε αρχικά στο Μουντιάλ και στη συνέχεια να έχουμε ένα επιτυχημένο Μουντιάλ και να προσπαθήσουμε να βάλουμε το δεύτερο αστέρι στη φανέλα μας. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο», δήλωσε ο Τόμας Τούχελ.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα