Πρίγκιπας Ουίλιαμ για Τούχελ: «Συναρπαστικές στιγμές στην εθνική Αγγλίας»

Πρίγκιπας Ουίλιαμ για Τούχελ: «Συναρπαστικές στιγμές στην εθνική Αγγλίας»

Νίκος Κικίδης
Πρίγκιπας Ουίλιαμ

bet365

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ φάνηκε ενθουσιασμένος με την επιλογή Τούχελ για τον πάγκο της Αγγλίας και εκφράστηκε δημόσια μέσα από ανάρτησή του.

Εποχή Τόμας Τούχελ κι επίσημα στην εθνική Αγγλίας, με τον Γερμανό τεχνικό να ανακοινώνεται από τα Τρία Λιοντάρια προκειμένου να διαδεχθεί τον Λι Κάρσλεϊ στον πάγκο της ομάδας.

Και μπορεί η «Daily Mail» να μην καλωσόρισε με... θέρμη τον Γερμανό προπονητή, όμως δεν κινήθηκαν όλες οι αντιδράσεις στο ίδιο μήκος κύματος με το αγγλικό Μέσο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μήνυμα του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος φάνηκε ενθουσιασμένος με την πρόσληψη του Γερμανού προπονητή.

«Συναρπαστικές στιγμές για την εθνική Αγγλίας, με μια γενιά ταλαντούχων παικτών και έναν νέο προπονητή να παίρνει τα ηνία. Τόμας, σου εύχομαι καλή τύχη, είμαστε όλοι πίσω σου! W» τόνισε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του.

Θυμίζουμε πάντως πως ο Τόμας Τούχελ θα σηκώσει μανίκια από 1η Γενάρη με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, πράγμα που σημαίνει πως οι Άγγλοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα με τον Λι Κάρσλεϊ στον πάγκο για την 5η αγωνιστική του Nations League.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα