BMW: Συνεργασία με την Bosch για το σύστημα Smart Home (vid)

BMW: Συνεργασία με την Bosch για το σύστημα Smart Home (vid)

Κώστας Παστρίμας
BMW: Συνεργασία με την Bosch για το σύστημα Smart Home (vid)
Η BMW σε συνεργασία με την Bosch ανεβάζουν το επίπεδο της συνδεσιμότητας με το σπίτι σας.

H BMW σε συνεργασία με την Bosch προσφέρει στους οδηγούς την ευκαιρία να ελέγξουν τις συσκευές του Bosch Smart Home μέσα από το αυτοκίνητό τους. Το νέο σύστημα φωνητικών εντολών μέσω του Apple CarPlay και του βοηθού Siri είναι σε θέση να ελέγξει το Bosch Smart Home χωρίς καν το πάτημα κάποιου κουμπιού καθώς απλά πρέπει οι οδηγοί να λένε «Hey Siri» και να ενεργοποιήσουν τον ψηφιακό φωνητικό βοηθό.

Η πρόσβαση σε συσκευές Bosch Smart Home είναι επίσης εφικτή με τον φωνητικό βοηθό Google Assistant (Android Auto) και το Amazon Alexa Car Integration. Με το HomeKit της Apple και το Apple CarPlay, τα φώτα ή οι θερμοκρασίες του σπιτιού μπορούν να ρυθμίζονται απρόσκοπτα και έξυπνα, ενώ μπορεί επίσης να ελέγχεται η κατάσταση στις πόρτες και στα παράθυρα του σπιτιού σας.

BMW i4

Στην καμπάνια της BMW και της Bosch έχουν δημιουργηθεί βίντεο τα οποία δείχνουν τρεις φίλους στο εσωτερικό μιας i4 να αναρωτιούνται σε διαφορετικά σενάρια αν έχουν ασφαλίσει διάφορες συσκευές του σπιτιού τους. Δεν χρειάζεται όμως να επιστρέψουν στο σπίτι για να επιβεβαιώσουν ότι όλα είναι καλά. Απλά ενεργοποιούν τον φωνητικό βοηθό Siri και μπορούν να ελέγξουν όλες τις λειτουργίες του Bosch Smart Home.

BMW i4

Ο Στεφάν Ντουράχ, Αντιπρόεδρος Τεχνικών Υπηρεσιών Συνδεσιμότητας της BMW τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε λύσεις στην κοινή καμπάνια μας με την Bosch που κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Πλέον της οδηγικής εμπειρίας, οι πελάτες μας εστιάζουν όλο και περισσότερο στο ψηφιακό οικοσύστημα της BMW. Στόχος μας είναι να παρέχουμε άνετη και αξιόπιστη πρόσβαση στις Smart Home συσκευές και λειτουργίες σας ενώ βρίσκεστε στο όχημα».

Τρεις φίλοι βρίσκουν λύσεις μέσα από τα συστήματα της BMW i4.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!