Η Perko φέρνει τα ηλεκτρικά Sunra στην Ελλάδα (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η Perko φέρνει τα ηλεκτρικά Sunra στην Ελλάδα (vid)
Τα νέα ηλεκτρικά δίκυκλα της Sunra έρχονται να λύσουν το πρόβλημα αστικής μετακίνησης με προσικό και ποιοτικό τρόπο. 

Τα ηλεκτρικά scooter και μοτοσικλέτες της Sunra βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα. Τα ποιοτικά και αξιόπιστα ηλεκτρικά μοντέλα έρχονται για να καλύψουν τις ανάγκες αστικών μετακινήσεων με ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες, έξυπνα συστήματα διαχείρισης και σύντομους χρόνους φόρτισης δίνοντας στον αναβάτη μια ολοκληρωμένη λύση με περιβαλλοντική συνείδηση.

Η γκάμα της Sunra περιλαμβάνει τέσσερα ηλεκτρικά scooter και μια μικρή μοτοσικλέτα με πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό. Το κορυφαίο της scooter είναι το Robo-S το οποίο έχει απόδοση 125αριού με τελική ταχύτητα 80Km/h και αυτονομία κοντά στα 100χιλιόμετρα. Στην γκάμα των scooter βρίσκουμε επίσης τα Hawk, Crystal-2 και Rainbow τα οποία είναι ιδανικά για μικρομετακινήσεις.

Sunra

Τα Sunra διαθέτουν έξυπνο σύστημα διαχείρισης της ενέργειας (Field- Oriented Control) το οποίο χαρίζει αυξημένη αυτονομία, ενώ όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με USB θύρα φόρτισης, επιλογές οδήγησης (Economy, Normal, Sport) και σύστημα Cruise Control. Τα ηλεκτρικά μοντέλα της Sunra μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Perko S.A. ενώ συμμετέχουν στο πρόγραμμα κρατικής στήριξης «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ».

Sunra

Η Sunra είναι μια μεγάλη κινεζική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων και εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η ετήσια παραγωγική δυνατότητα ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ηλεκτρικών οχημάτων διαφόρων τύπων (scooter, ποδήλατα, τρίκυκλα). Από το 2013 η εταιρεία είναι συνεργάτης της κινεζικής αεροδιαστημικής βιομηχανίας και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT).

Βίντεο παρουσίασης της γκάμας των Sunra.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!