Formula 1, Καναδάς: Η συγκίνηση της οικογένειας Σουμάχερ (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Καναδάς: Η συγκίνηση της οικογένειας Σουμάχερ (vid)
Η καλύτερη εμφάνιση του Μικ σε κατατακτήριες δοκιμές είχε ως «έπαθλο» μία ζεστή αγκαλιά από την Κορίνα.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Καναδά έκρυβαν πολλές μικρές και μεγάλες ιστορίες. Από την πρώτη Pole του Μαξ Φερστάπεν σε σιρκουί πόλης και την επιστροφή του Φερνάντο Αλόνσο στην πρώτη σειρά του grid μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, ως το καλύτερο πλασάρισμα του Μικ Σουμάχερ σε grid της Formula 1!

Ο 23χρονος συμμετείχε για 31η φορά σε διαδικασία κατατακτήριων δοκιμών της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και είναι η πρώτη φορά που σημείωσε τόσο καλή επίδοση. Ο γιος του θρύλου της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, θα εκκινήσει τον αγώνα του σιρκουί Ζιλ Βιλνέβ από την έκτη θέση του grid!

Με τη Haas φέτος να έχει κάνει άλμα σε απόδοση και επωφελούμενη και τις απαιτητικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Μοντρεάλ, να «κλειδώνει» την τρίτη σειρά της σχάρας εκκίνησης.

Μετά το τέλος της μάχης της pole position, ο Μικ επιβραβεύτηκε από τρεις ανεκτίμητες αγκαλιές. Της συγκινημένης αδερφής του, Τζίνα, της μητέρας του, Κορίνα, και της Σαμπίν Κεμ η οποία ήταν πάντα το «δεξί χέρι» του Μίκαελ και ήταν στο πλευρό του γιου του στην αναρρίχησή του στις μικρότερες κατηγορίες.

Είναι από τις στιγμές που σκέφτεσαι πόσο άδικο είναι να μη βρίσκεται εκεί και ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, που εξακολουθεί να δει δίνει το δικό του αγώνα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το gMotion by Gazzetta πηγαίνει… τέρμα γκάζι, με live κάλυψη του Grand Prix Καναδά αλλά και δύο εκπομπές στο Instagram!

Αναλυτικά:
20.30 F1 GP Καναδά – Online σχολιασμός της μάχης της pole position στο gazzetta.gr
20.55 Instagram Live - THE GRID με τον @SeitanF1 στο @gazzetta.gr
23.15 Instagram Live - POST RACE SHOW με τους @SeitanF1 & @pournarakis στο @gazzetta.gr

F1 Καναδάς

Φωτογραφίες: Haas F1 Team

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!