Hyundai: Σε καλή κατάσταση βρήκαν τις ΕΔ τα πληρώματα

Newsroom
Hyundai: Σε καλή κατάσταση βρήκαν τις ΕΔ τα πληρώματα
Οι αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις δεν έκρυβαν εκπλήξεις.

Τα πληρώματα που παίρνουν μέρος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έκαναν τις προκαθορισμένες αναγνωρίσεις τους στις Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Σε αυτήν τη διαδικασία πήραν μέρος φυσικά και τα πληρώματα της Hyundai Motorsport, που έκριναν σε γενικές γραμμές ικανοποιητική την κατάσταση των δρόμων. Το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις περιλαμβάνει διαδρομές που διαθέτουν ποικιλία τόσο στη σκληρότητα όσο και στην ταχύτητά τους και αυτό είναι κάτι που αυξάνει τις προκλήσεις και μαζί το ενδιαφέρον των οδηγών και συνοδηγών.

hyundai rally

Ακολουθούν οι δηλώσεις των πληρωμάτων της Hyundai μετά τις αναγνωρίσεις.

#8 Οτ Τάνακ / Μάρτιν Γιαρβέολα: «Οι ειδικές είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχει λίγη λάσπη σε κάποια σημεία, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο και σημαντικό. Όλα δείχνουν καλά».

 

#11 Τιερί Νεβίλ / Μαρτιν Βιντάγκε: «Ο αγώνας περιλαμβάνει μία σειρά από μαλακά και σκληρά κομμάτια, με γρήγορα και στενά τμήματα, αλλά και με χαμηλές ταχύτητες. Ουσιαστικά, έχει λίγο από όλα! Αυτό που ελπίζω είναι να είναι στεγνές οι επιφάνειες και να μη βρέξει, κάτι που θα μας βοηθήσει με τη σειρά εκκίνησης που έχουμε την πρώτη μέρα. Από εκεί και πέρα, θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Σίγουρα, η σειρά εκκίνησης θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο την Παρασκευή».

#6 Ντάνι Σόρντο / Καντίντο Καρέρα: «Θα έλεγα ότι όλες οι ειδικές έχουν σχεδόν διαφορετική επιφάνεια! Κάποιες έχουν αρκετές πέτρες, ενώ άλλες γλιστράνε περισσότερο ή έχουν σημεία με λάσπη. Σίγουρα, ο αγώνας είναι αρκετά απαιτητικός και δεν είναι πιο σκληρός σε σχέση με πέρυσι».

#22 Τίμου Σούνινεν / Μίκο Μάρκουλα: «Οι ειδικές διαδρομές είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, και σίγουρα αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τον οδηγό. Είναι εξαιρετικά τεχνικές, αλλά σκληρές. Πρέπει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε ταχύτητα και αξιοπιστία, αποφεύγοντας τα κλαταρίσματα αλλά και τα προβλήματα στο αυτοκίνητο».

#49 Λάμπρος Αθανασούλας / Νίκος Ζακχαίος: «Θεωρώ ότι ο αγώνας είναι λίγο πιο σκληρός από πέρσι, αλλά η βροχή βελτίωσε την κατάσταση. Ο Ταρζάν και το Περιβόλι βοηθήθηκαν από τη βροχόπτωση. Οι ειδικές του Λουτρακίου είναι σε καλή κατάσταση, ενώ το Χαρβάτι, αν και είναι σκληρό, πιστεύω ότι, από τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά, δε θα έχουμε πρόβλημα».

Στεφανής

#52 Μάνος Στεφανής / Κώστας Στεφανής: «Οι καιρικές συνθήκες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Αν σταματήσει η βροχή, δε θα υπάρξει πρόβλημα. Διαφορετικά, θα είναι δύσκολη εξίσωση. Σήμερα, μόνο στα σκιερά σημεία κρατάει λάσπη. Οι ειδικές του Λουτρακίου είναι καθαρές, ενώ η Λιβαδειά είχε κάποια γλιστερά σημεία στα τελειώματα. Ο αγώνας είναι ωραίος, δύσκολος, όπως περιμένεις από ένα Ακρόπολις».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!