Κάλε Ροβάνπερα στο Gazzetta: «Θα πιέσουμε σκληρά για την νίκη στην Ελλάδα»

Κώστας Μπιτσικώκος
Κάλε Ροβάνπερα στο Gazzetta: «Θα πιέσουμε σκληρά για την νίκη στην Ελλάδα»
Ο επικεφαλής της βαθμολογίας στο WRC σχολίασε την επικείμενη συμμετοχή του στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, την πιθανότητα να κατακτήσει τον τίτλο στην Ελλάδα και την επιρροή του πατέρα του, πρώην οδηγού ράλλυ.

Η στιγμή για την εκκίνηση στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2022 έφθασε. Το απόγευμα της Πέμπτης, 69 πληρώματα θα βρεθούν στην ράμπα του Ολυμπιακού Σταδίου, για την υπερειδική διαδρομή, ενώπιον 60.000 θεατών.
Η συνέχεια θα δοθεί το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στα βουνά της Κορινθίας και της Στερεάς Ελλάδας.

Ένας από τους διεκδικητές της νίκης στην Ελλάδα και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό WRC, ο Κάλε Ροβάνπερα, μίλησε στο gMotion by gazzetta λίγο πριν ριχτεί στην μάχη.

Ο 21 ετών Φινλανδός είναι ο νεότερος νικητής αγώνα στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και έχοντας προβάδισμα 72 βαθμών έναντι του Οτ Τάνακ, είναι μία ανάσα από το να γίνει ο νεότερος πρωταθλητής.

Λίγο πριν ριχτεί στην μάχη των ειδικών διαδρομών, ο Κάλε μας είπε πώς καταφέρνει να μένει συγκεντρωμένος στο στόχο του, ποια είναι η επιρροή του πατέρα του στην καριέρα του, τι περιμένει από την υπερειδική στο ΟΑΚΑ και αν υπάρχει η πιθανότητα να πανηγυρίσει τον τίτλο στη χώρα μας.

Το Gazzetta «κάθισε» δίπλα στον Κάλε Ροβάνπερα, στο αγωνιστικό Toyota GR Yaris Rally1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!