ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: «Ζορίστηκαν» τα πληρώματα στο shakedown

Κώστας Παστρίμας
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: «Ζορίστηκαν» τα πληρώματα στο shakedown
Οι δηλώσεις των πληρωμάτων μετά το shakedown κυμάνθηκαν στον ίδιο τόνο: φέτος θα είναι πολύ δύσκολα.

Το shakedown του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έδωσε στα πληρώματα την ευκαιρία να πάρουν την πρώτη γεύση από τις συνθήκες που θα έχουν να αντιμετωπίσουν στον αγώνα. Έπειτα από τα περάσματά τους από τη μήκους 3,62 χιλιομέτρων διαδρομή που έχει επιλεχθεί για το shakedown, βόρεια της Λαμίας, σχεδόν όλα τα πληρώματα συμφώνησαν ότι το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις παρουσιάζει μεγάλες προκλήσεις και θα είναι τρεις δύσκολες ημέρες στα ελληνικά βουνά.

Οι δηλώσεις των πληρωμάτων

#69 Κάλε Ροβάνπερα / Γιόνε Χάλτουνεν: «Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε ξανά. Δε θα είναι εύκολο, στο Shakedown είχαμε λιγότερη πρόσφυση απ’ ό,τι περίμενα».

#8 Οτ Τάνακ / Μάρτιν Γιαρβέολα: «Έχει αρκετές πέτρες. Η πρόσφυση αλλάζει από σημείο σε σημείο. Ειδικά η αυριανή μέρα θα είναι απαιτητική».

#11 Τιερί Νεβίλ / Μαρτιν Βιντάγκε: «Έχουμε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο μπροστά μας. Θα είναι πιο δύσκολα σε σχέση με την περσινή χρονιά».

 

#33 Ελφιν Εβανς / Σκοτ Μάρτιν: «Είναι μια διαφορετική πρόκληση σε σχέση με τους υπόλοιπους αγώνες. Γλιστράει, η πρόσφυση είναι χαμηλή».

#18 Τακαμότο Κατσούτα / Ααρον Τζόνστον: «Θα είναι δύσκολα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε τις πέτρες».

#42 Κρεγκ Μπριν / Πολ Ναγκλ: «Ανυπομονώ! Έχουμε καλές αναμνήσεις από τον αγώνα, θα δούμε τι θα γίνει».

#4 Εσαπέκα Λάπι / Γιάνε Φερμ: «Η Παρασκευή είναι δύσκολη μέρα, θα πρέπει να επιβιώσουμε. Και το υπόλοιπο δε θα είναι εύκολο, αλλά τουλάχιστον καλύτερο. Θα είναι ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο».

#19 Σεμπαστιέν Λεμπ / Ιζαμπέλ Γκαλμίς: «Το ράλλυ είναι πολύ διαφορετικό. Νέες ειδικές, σκληρή δουλειά στις δοκιμές. Πρέπει να βρούμε πάλι ρυθμό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

#6 Ντάνι Σόρντο / Καντίντο Καρέρα: «Είχαμε υποστροφή σε κάποια σημεία, είμαι όμως χαρούμενος με το set-up».

#44 Γκας Γκρινσμιθ / Γιόνας Άντερσον: «Όμορφη χώρα, όμορφες ειδικές. Το αυτοκίνητο είναι πολύ ευχάριστο στην οδήγηση. Ανυπομονώ για το ράλλυ».

#7 Πιέρ-Λουί Λουμπέ / Βενσάν Λαντέ: «Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τη σειρά εκκίνησης. Δεν έχουμε πίεση, θέλουμε να διασκεδάσουμε».

#9 Ιορδάνης Σερδερίδης / Φρεντερίκ Μικλό: «Όλα είναι καλά. Το αυτοκίνητο είναι κορυφαίο. Ελπίζω σε ένα αποτέλεσμα ανάλογο με αυτό της Κένυας».

#20 Αντρέας Μίκελσεν / Τορστάιν Έρικσεν: «Δε θα είναι εύκολο, όπως πάντα στο Ακρόπολις. Οι ειδικές είναι σε καλή κατάσταση, θα το διασκεδάσουμε».

#21 Γιοχάν Ροσέλ / Βαλεντίν Σαρό: «Θα είναι δύσκολο Σαββατοκύριακο για το αυτοκίνητο. Θα δώσω τα πάντα, αλλά είναι εύκολο να γίνει κάποιο λάθος. Το αυτοκίνητο είναι καλό, θα δούμε».

#22 Τίμου Σούνινεν / Μίκο Μάρκουλα: «Θα προσπαθήσουμε να επιβιώσουμε. Οι συνθήκες είναι δύσκολες. Θα κερδίσει όποιος καταφέρει να αποφύγει τα προβλήματα».

Ακούστε το podgazzt για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, στο οποίο οι Κώστας Παστρίμας και Κώστας Μπιτσικώκος συζητούν για τις ιδιαιτερότητες στη σχεδίαση του φετινού αγώνα, την υπερειδική διαδρομή στο Ολυμπιακό Στάδιο, την επιστροφή του Σεμπαστιάν Λεμπ, τα φαβορί για τη νίκη και υπενθυμίζουν τους κανόνες που πρέπει να τηρούν οι θεατές στις ειδικές διαδρομές.

» Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το ΕΚΟ Ραλλυ Ακρόπολις στον πλήρη, διαδραστικό οδηγό του gazzetta.

» Μείνετε μαζί μας και στο Spotify, με ένα click ΕΔΩ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!