Formula 1, ΗΠΑ: O Ρικάρντο μπήκε στα paddock καβάλα σε άλογο (vid)

Formula 1, ΗΠΑ: O Ρικάρντο μπήκε στα paddock καβάλα σε άλογο (vid)
Με εντυπωσιακό τρόπο επέλεξε ο Ντάνιελ Ρικάνρτο να κάνει αισθητή την παρουσία του στο Circuit of the Americas, όπου εμφανίστηκε σαν ένας γνήσιος «cowboy».

Μία από τις αγαπημένες πίστες του Ντάνιελ Ρικάρντο στη Formula 1 είναι αυτή του Τέξας, όπου θα πραγματοποιηθεί αυτό το τριήμερο το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ο Αυστραλός είναι γνωστός για την αγάπη του προς την κουλτούρα των αμερικανών και κάθε χρόνο ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό για τους Τεξανούς.

Φέτος, πρωτοτύπησε για ακόμη μία φορά και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό. Την Πέμπτη λοιπόν, ενώ οι ομάδες ετοίμαζαν τα μονοθέσιά τους για το αγωνιστικό τριήμερο, ο Ρικάρντο, ως ο «Cowboy της Formula 1», όχι μόνο μπήκε στην πίστα με την κατάλληλη ενδυμασία (το καπέλο φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει), αλλά ήταν καβάλα πάνω σε άλογο!

Όταν ο κόσμος αντιλήφθηκε τι ακριβώς γινόταν, τον περικύκλωσε και φυσικά απαθανάτισε τη στιγμή είτε φωτογραφίζοντας, είτε βιντεοσκοπώντας όσα συνέβαιναν. Ο «καβαλάρης» Ρικάρντο, με μούσι αλά Λέμι Κίλμιστερ, είχε μάλιστα συνοδεία ενός τοπικού μουσικού που έπαιζε κιθάρα.

Οι ίδιοι οι άνθρωποι της McLaren δεν γνώριζαν τα σχέδια του οδηγού τους, με το λογαριασμό της βρετανικής ομάδας στο Twitter να δημοσιεύει screenshot από συνομιλία τους.

Φυσικά και το άλογο με το οποίο ο Ρικάρντο… εισέβαλε στο Circuit of the Americas έχει όχι μόνο όνομα, αλλά και διαπίστευση. Ο... Χόρσι ΜακΧόρς λοιπόν, φορούσε και το πάσο του, δείχνοντας πως πρόκειται για μία ιδιοφυή ιδέα με αρκετή δόση χιούμορ.

Λέτε να δούμε τον Χόρσι ΜακΧόρς και στο γκαράζ της McLaren ως VIP καλεσμένο κατά τη διάρκεια του τριημέρου; Ίσως να είναι τελικά το γούρι που ψάχνει ο Αυστραλός για να βρει τον παλιό, καλό του εαυτό.

Η κίνηση αυτή του Ρικάρντο, μεταφέρει το σκηνικό της Formula 1 μακριά από το πολύ σημαντικό θέμα της παραβίασης του ορίου δαπανών από τη Red Bull Racing. Η FIA έκανε την πρότασή της προς την αυστριακή εταιρεία σχετικά με την ποινή που θέλει να δώσει και περιμένουμε την απάντηση των «ταύρων».

Όλα αυτά την ώρα που πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε επιστολή του CEO της McLaren, Ζακ Μπράουν προς την FIA και τη Formula 1, σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!