Δυναμική παρουσία της Kymco στην EICMA (vid)

Κώστας Παστρίμας
Δυναμική παρουσία της Kymco στην EICMA (vid)
Η Kymco παρουσίασε μια τεράστια γκάμα μοντέλων στην EICMA 2022 με έμφαση στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Η Kymco είχε δυναμική παρουσία στο Μιλάνο με πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα σε πολλές κατηγορίες. Τη μερίδα του λέοντος έκλεψαν τα scooter της μάρκας με το καινούριο τρίτροχο CV3 να τραβάει τα βλέμματα των επισκεπτών. Ανανέωση είχαμε στο AK550 το οποίο απέκτησε έκδοση Premium, ενώ και το Downtown εμφανίστηκε σε μια νέα έκδοση η οποία ονομάστηκε GT.

Kymco

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το καινούριο Xciting 400 στην έκδοση VS με έναν έντονο χρωματισμό σε λευκό, μαύρο και κόκκινο και επανασχεδιασμένη μάσκα. Η σειρά Ding αναβαθμίστηκε επίσης και πλέον περιλαμβάνει δύο εκδόσεις την Flat και την Tunnel με κινητήρες 125 και 150 κ.εκ. Εντύπωση επίσης έκανε και η έκδοση 125 κ.εκ. του DT X360 εξοπλισμένο με σύστημα traction control, όπως και της οικογένειας People. H Kymco σε περίοπτη θέση είχε και τα ATV μοντέλα της. Το κορυφαίο MXU 700 πλαισιώθηκε από μια νέα έκδοση στα 300 κ.εκ., ενώ πολύ ενδιαφέρον είχε και το νέο Maxxer S 300.

Kymco

Στην EICMA η Kymco παρουσίασε και ένα νέο concept σε συνεργασία με την MV Agusta. Πρόκειται για το vintage ηλεκτρικό scooter Ampelio με ιταλική αισθητική και έντονο χαρακτήρα που ταιριάζει στην premium ιταλική μάρκα. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 10 ίππους με μέγιστη ταχύτητα 95 Km/h και η μπαταρία είναι εξελιγμένη από την Ionex της Kymco.

Kymco

Παράλληλα, στο περίπτερο της Kymco μπορούσε να βρει κανείς και τα υπόλοιπα ηλεκτρικά μοντέλα της Kymco όπως το Super7, το Super6 Pro, το i-One Air και το i-One Fly. Μαζί με τα μοντέλα παραγωγής η Kymco παρουσίασε και πρωτότυπα ηλεκτρικά μοντέλα όπως το scooter iOneX, το σπορ μοντέλο SuperNex και το naked RevoNex.

Βίντεο της Kymco από την EICMA 2022.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!