Όταν ο Κεν Μπλοκ τα έβαλε με τον Νεϊμάρ (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Όταν ο Κεν Μπλοκ τα έβαλε με τον Νεϊμάρ (vid)
Ο Αμερικανός εκτελούσε τα πέναλτι πηγαίνοντας με το πλάι με το αγωνιστικό Fiesta του!

Τι γίνεται όταν «παντρεύεις» το μηχανοκίνητο αθλητισμό με το ποδόσφαιρο; Και μάλιστα το κάνεις επιστρατεύοντας δύο εκ των κορυφαίων στο είδος τους; Η απάντηση ήρθε μέσω του Footkhana.

Ενός spin off video των περίφημων Gymkhana του αδικοχαμένου Κεν Μπλοκ, που έγινε με πρωτοβουλία χορηγού που βρισκόταν στο πλευρό του Αμερικανού αλλά και στους βασικούς υποστηρικτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2014. Τότε, κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας ήταν ο άσος της Βραζιλίας, Νεϊμάρ, που ήταν κι αυτός που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον άσο του βολάν.

Footkhana

Αμφότεροι ήξεραν καλά πως να μαγεύουν με τις κινήσεις τους, ο ένας κλωτσώντας τη μπάλα στο χορτάρι, ο άλλος πατώντας τα πετάλια του αγωνιστικού του και περιστρέφοντας ταχύτατα το τιμόνι. Χορός ο ένας, χορός κι ο άλλος.

Κι αν ο παραλληλισμός της ντρίπλας με τα ντόνατ είναι εύλογος, στο Footkhana το πράγμα πήγε παραπέρα. Συγκεκριμένα, έφτασε στα… πέναλτι!

Footkhana

Μόνο που εκεί, ο Νεϊμάρ χρησιμοποιούσε το δεξί πόδι ενώ ο Μπλοκ το… Ford Fiesta ST RX43. Το γυρνούσε περίτεχνα στο πλάι και έτσι έστελνε τις μπάλες προς την εστία.

Εκεί καθόταν ο Λάσι Χουρσκάινεν. Άσημος γκολκίπερ στα γήπεδα, διάσημος performer στο YouTube. Όπως άλλωστε και οι Σον Γκαρνιέ και Άντριου Χέντερσον – αμφότεροι αστέρια του παγκόσμιου freestyle ποδοσφαίρου.

Footkhana

Κι όλα αυτά, υπό το βλέμμα του θρύλου της στρογγυλής Θεάς, Καφού!

Πατήστε play κι απολαύστε το video. Έχει θέαμα, έχει τέχνη, έχει και πλάκα – όπως όλα όσα έκανε ο αείμνηστος Μπλοκ…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!