Ξανά στην κορυφή η Γκοργκόλης Α.Ε.

Κώστας Παστρίμας
Ξανά στην κορυφή η Γκοργκόλης Α.Ε.
Η Γκοργκόλης Α.Ε. ήταν για 13η συνεχή χρονιά η κορυφαία εταιρεία σε πωλήσεις δικύκλων στην Ελλάδα.

Το 2022 ανήκει πλέον στο παρελθόν, αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο δυνατές χρονιές στις πωλήσεις δικύκλων. Για μια ακόμα χρονιά σημειώθηκε αύξηση πωλήσεων στην Ελλάδα κάτι που δείχνει ότι οι πολίτες εμπιστεύονται πλέον τη μοτοσικλέτα για τις καθημερνές μετακινήσεις τους.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. κατάφερε για μια ακόμα χρονιά να κατακτήσει την πρώτη θέση στις πωλήσεις δικύκλων στη χώρα μας. Το 2022 η εταιρεία σημείωσε μερίδιο αγοράς της τάξης του 36,1% ανεξαρτήτως κατηγορίας και κυβισμού. Ο κόσμος των δύο τροχών ξεκάθαρα εμπιστεύεται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας καθώς τα νούμερα δεν κάνουν λάθος.

SYM

Η Γκοργκόλης Α.Ε. έχει την αποκλειστική διάθεση στη χώρα μας των προϊόντων της SYM, της Daytona Motors και της Zontes. Πριν από μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε την ένταξη στο δίκτυό της και μιας νέας μάρκας, της QJMotor, της οποία αναλαμβάνει την επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.

SYM

Η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά την πορεία της και το 2023 προσφέροντας πολλά νέα μοντέλα με ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης. Με την προσθήκη της Zontes και της QJMotor η ποικιλία των προϊόντων πλέον είναι ακόμα μεγαλύτερη και ο πελάτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε scooter, παπιά και μοτοσικλέτες μικρού και μεγάλου κυβισμού.

SYM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!