WRC: Αυτό είναι το Ford Puma Rally1 της M-Sport για το 2023 (vid)

Κώστας Παστρίμας
WRC: Αυτό είναι το Ford Puma Rally1 της M-Sport για το 2023 (vid)
Η M-Sport αποκάλυψε το υβριδικό «όπλο» της ενόψει του εναρκτήριου αγώνα της χρονιάς στο Μόντε Κάρλο.

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν του 2023 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ βρίσκεται προ των πυλών με το Ράλλυ Μόντε Κάρλο να ανοίγει παραδοσιακά την αυλαία. Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του φημισμένου ράλλυ, η M-Sport WRT αποκάλυψε το αυτοκίνητο με το οποίο τα πληρώματά της θα ριχτούν στη μάχη του φετινού WRC.

ford puma rally1 2023

Το υβριδικό Ford Puma Rally1 της δεύτερης γενιάς θα ριχτεί στη μάχη με μεγάλες προσδοκίες, αφού είχε κερδίσει τον περσινό αγώνα στο Πριγκιπάτο, διά χειρός Σεμπαστιέν Λεμπ. Το νέο αυτοκίνητο έχει νέο χρωματισμό, λίγο διαφορετικό από τον περσινό, με περισσότερο μπλε και λιγότερο μοβ χρώμα. Στο επίκεντρο φυσικά παραμένει η συνεργασία με τη Red Bull, με έναν μεγάλο κόκκινο ταύρο να κυριαρχεί στο πλαϊνό μέρος του.

ford puma rally1 2023

 

Η M-Sport WRT λανσάρει τους νέους χρωματισμούς με τη συνοδεία ενός ωραίου βίντεο, στο οποίο μπορεί κανείς να δει το γυμνό carbon αμάξωμα να «ντύνεται» από τους σχεδιαστές με το νέο του περιτύλιγμα, αποκαλύπτοντας στο τέλος τα νέα χρώματα της ομάδας.

Πίσω από το τιμόνι των τριών εργοστασιακών Puma Rally1 αυτοκινήτων της M-Sport Ford Rally Team θα βρίσκονται στον πρώτο αγώνα του 2023 οι Οτ Τάνακ, Πιέρ Λουί Λουμπέ και Ιορδάνης Σερδερίδης. O Τάνακ επέστρεψε φέτος στην ομάδα με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στο WRC ως εργοστασιακός οδηγός το 2012. Ο Λουμπέ θα ακολουθήσει πλήρες πρόγραμμα φέτος και θα έχει για συνοδηγό τον πολύπειρο Νικολά Ζιλσούλ, που τον γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια δίπλα στον Τιερί Νεβίλ.

ford puma rally1 2023

Και τα τρία αυτοκίνητα που θα παραταχθούν στη ράμπα της εκκίνησης του Ράλλυ Μόντε Κάρλο, που θα διεξαχθεί το διάστημα 19 έως 22 Ιανουαρίου, θα έχουν τον ίδιο χρωματισμό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!