Zhidou D2: Διαθέσιμη η ανανεωμένη έκδοση του microcar (τιμή)

Newsroom
Zhidou D2: Διαθέσιμη η ανανεωμένη έκδοση του microcar (τιμή)
Το Zhidou D2 είναι διθέσιο, με μήκος που δεν ξεπερνά τα 2,8 μ. και μέγιστη ταχύτητα 85 χλμ/ώρα.

Την έναρξη διάθεσης του ανανεωμένου Zhidou D2 MY23 ανακοίνωσε η Ν. Ζυμπάς ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της μάρκας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Zhidou. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με κόμπακτ διαστάσεις.

Το Zhidou D2 είναι διθέσιο, με μήκος που δεν ξεπερνά τα 2,8 μ., αλλά με χώρο αποσκευών 300 λίτρων. Είναι προσθιοκίνητο και προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 85 χλμ./ώρα (με ηλεκτρονικό περιοριστή). Διατίθεται σε δύο τύπους από πλευράς συστοιχίας μπαταριών λιθίου με χωρητικότητα 10 ή 15 kWh, προσφέροντας αυτονομία 170 χλμ. Για την φόρτιση των μπαταριών αρκεί μια κοινή πρίζα σούκο 220V και όχι παραπάνω από 6 ώρες (20-100%).

Zhidou D2

Το πακέτο εξοπλισμού του νέου D2 περιλαμβάνει αερόσακο οδηγού, υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο κλιματισμό, οθόνη διασύνδεσης πολυμέσων συστήματος Android (πλοήγηση, Bluetooth, USB, κ.λπ.), όλες τις συνήθης ηλεκτρικές ευκολίες (ηλεκτρικά παράθυρα, καθρέπτες, κλειδαριές), δερμάτινα-πλήρως ρυθμιζόμενα καθίσματα και τιμόνι, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, κ.ά. Διατίθεται επίσης σε επτά χρώματα εξωτερικού αμαξώματος, με δυνατότητα διχρωμίας, και τρία όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο.

Στα μηχανική μέρη, πέρα από τον ηλεκτροκινητήρα των 15/30 kW και την αυτόματη μετάδοση, διαθέτει ανεξάρτητη ανάρτηση σε όλους τους τροχούς (γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός και υστερούντες βραχίονες πίσω), 4 δισκόφρενα και τροχούς αλουμινίου.

Η τιμή του νέου D2 ξεκινά από τα 11.900 ευρώ (με την κρατική επιδότηση), ενώ η Ν. Ζυμπάς ΑΕ έχει μεριμνήσει για την παροχή εξόφλησης με δόσεις, μέσω ευέλικτων προγραμμάτων χρηματοδότησης. Στα υπέρ του το χαμηλό κόστος χρήσης (τα έξοδα κίνησης υπολογίζονται σε 1,2 € ανά 100 χλμ.), η απουσία τελών κυκλοφορίας, τα πολύ χαμηλά ασφάλιστρα, και φυσικά οι μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα παραδοθούν πάνω από 200 D2 στις εταιρείες leasing/ενοικιάσεων Avis, Instacar και Flexcar.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!