Ο Μάρτιος είναι μήνας οδήγησης Royal Enfield

Ο Μάρτιος είναι μήνας οδήγησης Royal Enfield
Η Royal Enfield διοργανώνει test ride σε δημοφιλή της μοντέλα στον Πειραιά.

Η άνοιξη μας έχει πλέον επισκεφτεί και όσο περνάει οι μέρες ο καιρός βελτιώνεται. Για τους μοτοσικλετιστές αυτό σημαίνει ευκαιρία για οδήγηση, βόλτες και ταξίδια καθώς ο χειμώνας μας αφήνει και ήρθε η ώρα να αποτινάξουμε τη σκόνη πάνω από τα δίκυκλα μας.

Η Royal Enfield για να υποδεχτεί την άνοιξη και να ορίσει την έναρξη της μοτοσικλετιστικής περιόδου, αποφάσισε να διοργανώσει ένα test ride. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 13-18 Μαρτίου στον Πειραιά σε συνεργασία με την Motorex και θα είναι διαθέσιμα τρία μοντέλα.

Royal Enfield

Πρόκειται για τα Scram 411, Meteor 350 και HNTR 350, που είναι και τα πιο δημοφιλή μοντέλα της μάρκας στην αγορά της χώρας μας. Το Scram 411 είναι ένα scrambler μοντέλο βασισμένο στο Himalayan 411. Ο νεανικός του σχεδιασμός και η διασκεδαστική του οδηγική συμπεριφορά σίγουρα το κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό.

Royal Enfield

Ενδιαφέρον υπάρχει και για το HNTR 350 το οποίο είναι το νέο μέλος της οικογένειας των 350 της Royal Enfield. Το HNTR είναι ένα μοντέρνο κλασικό roadster με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα απόδοσης 20 ίππων και πολύ ευχάριστη οδηγική συμπεριφορά. Ευέλικτο και πρακτικό, είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για εκείνους που θέλουν να κινηθούν με στυλ.

Για να κλείσετε ένα test ride καλέστε στο 210 4171600.

Royal Enfield

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!