Formula 1: Η ηθοποιός που θα υποδυθεί την επικεφαλής του τεχνικού τμήματος της ομάδας

Formula 1: Η ηθοποιός που θα υποδυθεί την επικεφαλής του τεχνικού τμήματος της ομάδας
Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να αρχίσουν τον Ιούλιο, στο Grand Prix του Σίλβερστον.

Ένα-ένα προστίθενται τα κομμάτια του παζλ για την πολυαναμενόμενη ταινία με θέμα τη Formula 1, τα δικαιώματα της οποίας απέκτησε η Apple. Ως γνωστόν πρωταγωνιστής είναι ο Μπραντ Πιτ, σκηνοθέτης ο Τζόζεφ Κοζίνσκι – γνωστός από το πρόσφατο «Top Gun: Maverick» - και σύμβουλος/παραγωγός ο Λιούις Χάμιλτον. Παραμένει άγνωστος ο τίτλος της ταινίας, όμως μάθαμε το όνομα της ηθοποιού που θα υποδυθεί την επικεφαλής του τεχνικού τμήματος της ομάδας F1.

Πρόκειται για την Κέρι Κόντον, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό χάρη στη συμμετοχή της στην ταινία «Τα πνεύματα του Ινισέριν». Μάλιστα η Ιρλανδή ηθοποιός προτάθηκε για Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Κοζίνσκι, ο Πιτ υποδύεται έναν πρώην οδηγό αγώνων, ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο της δεκαετίας του ΄90, ο οποίος όμως έχασε την ευκαιρία του για επιτυχία. Δεκαετίες μετά επιστρέφει στη Formula 1, ως επικεφαλής ομάδας-αουτσάιντερ. Στόχος του να οδηγήσει έναν νεαρό οδηγό στην κορυφή, τον οποίο υποδύεται ο Ντέιμσον 'Ιντρις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα γυρίσματα – που θα αρχίσουν τον Ιούλιο στο περιθώριο του Grand Prix Σίλβερστον – ο Πιτ θα οδηγεί μονοθέσιο είτε F2 είτε F3, το οποίο όμως θα έχει την εμφάνιση μονοθεσίου της Formula 1. Μάλιστα ο Μπραντ Πιτ έχει κάνει αρκετά μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης με μονοθέσιο της Formula 2, προκειμένου να μην αντικατασταθεί από κασκαντέρ στα σχετικά γυρίσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!