F1 - «Ο Μπραντ Πιτ είδε το Drive to Survive και αποφάσισε να κάνει ταινία για τη Formula 1»

F1 - «Ο Μπραντ Πιτ είδε το Drive to Survive και αποφάσισε να κάνει ταινία για τη Formula 1»
Ο ηθοποιός Νταξ Σέπαρντ υποστηρίζει ότι σε αυτόν οφείλεται η νέα ταινία για τη Formula 1 που θα γυριστεί το επόμενο διάστημα.

Στο προσεχές Grand Prix Σίλβερστον (7-9 Ιουλίου) θα αρχίσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας για τη Formula 1, με σκηνοθέτη τον Τζόζεφ Κοζίνσκι και πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Πιτ θα υποδυθεί έναν παλαίμαχο οδηγό της F1 που επιστρέφει στην ενεργό δράση και ταυτόχρονα αποτελεί τον μέντορα ενός ταλαντούχου νέου οδηγού (τον οποίο υποδύεται ο Ντέιμσον Ίντρις).

Πώς όμως μπήκε στον Μπραντ Πιτ η ιδέα για μια ταινία με θέμα τον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού; Σύμφωνα με τον Νταξ Σέπαρντ, αυτός ήταν που έβαλε στον Πιτ το... μικρόβιο. Μιλώντας σε podcast, ο 48χρονος Αμερικανός ηθοποιός υποστήριξε ότι πρότεινε στον Πιτ να δει τη σειρά του Netflix «Drive to Survive». Ο τελευταίος ενθουσιάστηκε και έτσι του μπήκε η ιδέα για την ταινία.

Ο Μπραντ Πιτ έχει κάνει μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης σε μονοθέσιο της Formula 2, το οποίο θα τροποποιηθεί από την Mercedes ώστε να μοιάζει με μονοθέσιο της F1. Θα το οδηγήσει μόνος του στην πίστα πριν το Grand Prix του Σίλβερστον, ενώ τα κοινά πλάνα με τα πραγματικά μονοθέσια θα δημιουργηθούν στο μοντάζ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!