Η καλύτερη στιγμή να αγοράσεις Kymco

Κώστας Παστρίμας
Η καλύτερη στιγμή να αγοράσεις Kymco
Η Kymco ρίχνει τις τιμές σε σημαντικά της μοντέλα κάνοντας την αγορά άκρως δελεαστική.

Η εποχή που διανύουμε είναι εξαιρετική για την αγορά της μοτοσικλέτας, πόσο μάλλον όταν μπορεί να βρει κανείς προσφορές σαν αυτήν της Mototrend SA. Η επίσημη αντιπροσωπεία της Kymco στην Ελλάδα αποφάσισε να μειώσει τις τιμές σε τρία μοντέλα τα οποία μάλιστα είναι τα πιο εμπορικά τα τελευταία χρόνια.

Η αρχή γίνεται με το best seller Kymco Agility 16+ 125i το οποίο από τα 2.595 ευρώ που είναι η κανονική του τιμή, μειώνεται στα 2.345 ευρώ και μάλιστα με δώρο την βαλίτσα Top Case. Το δεύτερο μοντέλο είναι το Agility S 125 που μειώνεται η τιμή του από 2.795 ευρώ στα 2.545 ευρώ.

Kymco

Πολύ σημαντική είναι η μείωση της τιμής και του Kymco X-Town CT300 το οποίο από τα 4.895 ευρώ, πλέον προσφέρεται στα 4.695 ευρώ.

Τα δύο 125άρια της προσφοράς ανήκουν στην οικογένεια των Agility που τόσο πολύ έχει αγαπηθεί στην Ελλάδα. Τα μοντέλα έχουν αποδείξει την αξιοπιστία και την πρακτικότητά τους, ενώ συνεχίζουν να είναι οικονομικά και με άψογη οδηγική συμπεριφορά στις αστικές μετακινήσεις. Τις προσφορές της Kymco θα τις βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Mototrend SA.

Kymco

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!