Αποκλειστικό - Δείτε το νέο trailer της ταινίας Gran Turismo (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Αποκλειστικό - Δείτε το νέο trailer της ταινίας Gran Turismo (vid)
Τέσσερις εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας, το Gazzetta σας δίνει την ευκαιρία να δείτε πρώτα εδώ, το νέο trailer!

Η αντίστροφή μέτρηση για την πρεμιέρα της ταινίας Gran Tursimo έχει αρχίσει και το Gazzetta πατάει γκάζι με μία νέα, αποκλειστική ματιά σε όσα θα δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Η πολυαναμενόμενη ταινία θα προσελκύσει το κοινό των αγώνων και του αυτοκινήτου, αρχής γενομένης από τις 17 Αυγούστου όταν και κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment.

Η ταινία Gran Turismo είναι βασισμένη στην απίστευτη αληθινή ιστορία μιας ομάδας αουτσάιντερ: ενός σκληρά εργαζόμενου gamer τον οποίο υποδύεται ο Άρτσι Μαντέκουε, ενός πρώην οδηγού αγώνων τον οποίο ενσαρκώνει ο γνωστός από το Stranger Things, Ντέιβιντ Χάρμπουρ, καθώς και ενός ιδεαλιστή παράγοντα του μηχανοκίνητου αθλητισμού – ρόλος στον οποίο συναντάμε τον Ορλάντο Μπλουμ.

Gran Turismo 2023

Οι τρεις τους μαζί ρισκάρουν τα πάντα για να διακριθούν στις πίστες, σε μία ιστορία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και την πορεία του ταλαντούχου Γιαν Μάρντενμπορο, από το sim racing, στις πραγματικές πίστες. Ένα αγωνιστικό «παραμύθι» που τον έφερε μία ανάσα από τη Formula 1, αγωνιζόμενο στο GP2 Series (τη σημερινή Formula 2) αλλά και τον θρυλικό 24ωρο αγώνα Λε Μαν.

Η ταινία Gran Turismo είναι μια συγκλονιστική, συναρπαστική, γεμάτη δράση ιστορία που αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν είσαι γεννημένος για κάτι. Πατήστε play στο video που ακολουθεί για να… ζεστάνετε μηχανές ενόψει της πρεμιέρας!

Στην ταινία Gran Turismo συμμετέχουν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και η Τζέρι Χάλιγουελ-Χόρνερ αλλά και Ντζιμόν Χουνσού (Gladiator, Furious 7, Blood Diamond). Σκηνοθέτης είναι ο Νιλ Μπλόμκαμπ (Elysium, District 9). Το φιλμ είναι βασισμένο στο video game των PLAYSTATION STUDIOS.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!