F1 - Τα γυρίσματα της ταινίας του Μπραντ Πιτ θα συνεχιστούν στην Ουγγαρία

F1 - Τα γυρίσματα της ταινίας του Μπραντ Πιτ θα συνεχιστούν στην Ουγγαρία
Παρά τα εμπόδια των τελευταίων ημερών από το Χόλιγουντ, η παραγωγή της ταινίας για τη Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ, συνεχίζεται με φόντο το Χανγκάρορινγκ.

Όπως συνέβη και στο Σίλβερστον, έτσι και στο Χανγκάρορινγκ, θα λάβουν χώρα τα γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία με θέμα το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ του πλανήτη. H APXGP F1 θα έχει το δικό της γκαράζ στο pit-lane, στο οποίο η παραγωγή θα συνεχίσει τις εργασίες της παρά τις τελευταίες «αναποδιές» στο Χόλιγουντ.

Πριν από μερικές ημέρες κηρύχτηκε απεργία σεναριογράφων και ηθοποιών. Ο Μπραντ Πιτ που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι μέλος του συνδικάτου των ηθοποιών SAG-AFTRA και αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να λάβει μέρος στα γυρίσματα.

Μπραντ Πιτ

Ωστόσο παρά τις αρχικές αναφορές πως η ταινία μπήκε στον «πάγο», τα πράγματα φαίνεται πως είναι καλύτερα απ’ ότι εικαζόταν. Στο περιθώριο του Grand Prix Ουγγαρίας, η παραγωγή θα συνεχίσει να εργάζεται στην ταινία του Τζόζεφ Κοζίνσκι (Top Gun: Maverick), έστω και δίχως τον σταρ ηθοποιό της.

Έτσι, θα μπορέσουν να τραβήξουν χρήσιμα πλάνα τα οποία εν συνεχεία θα χρησιμοποιηθούν στο μοντάζ. Είναι αρκετά σημαντικό να μην μείνει πολύ πίσω ο προγραμματισμός των γυρισμάτων, όμως η απεργία των ηθοποιών σίγουρα θα μεταθέσει αρκετά πράγματα σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Το ερώτημα που προκύπτει είναι: σε πόσους αγώνες έχει προγραμματιστεί η εμφάνιση της APXGP F1 στην πίστα με γκαράζ στο pit-lane και τους χώρους φιλοξενίας στα paddock;

Στο περιθώριο του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας, πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στην πίστα του Σίλβερστον. H APXGP έκανε τους πρώτους της γύρους στη διαδρομή με τον Μπραντ Πιτ στο τιμόνι του μονοθεσίου. Η παραγωγή έχει προσλάβει επαγγελματίες οδηγούς για την πλειοψηφία των action πλάνων, οπότε δεν αποκλείεται τα δύο μονοθέσια να κάνουν την εμφάνισή τους και στο Χανγκάρορινγκ.

Φωτογραφίες: F1/twitter, redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!