F1 - Αυτό είναι το grid του Grand Prix Βελγίου

F1 - Αυτό είναι το grid του Grand Prix Βελγίου
Δείτε πώς θα παραταχθούν οι μονομάχοι της Formula 1 στο πεδίο μάχης του Σπα, για το δωδέκατο Grand Prix της φετινής χρονιάς.

Λίγες ώρες απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Βελγίου. Ο δωδέκατος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και η σειρά εκκίνησης μας προϊδεάζει για συναρπαστικές μάχες καθ’ όλη τη διάρκεια των 44 γύρων.

Από την πρώτη θέση θα εκκινήσει ο Σαρλ Λεκλέρ της Scuderia Ferrari, o οποίος θέλει να επιστρέψει στο βάθρο. Δίπλα του στην πρώτη σειρά θα είναι ο Σέρχιο Πέρεζ της Red Bull Racing, με τον Μεξικανό να ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα έπειτα από την εγκατάλειψη στον Αγώνα Σπριντ.

Ο Λιούις Χάμιλτον μαζί με τον Κάρλος Σάινθ συνθέτουν τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης και αμφότεροι επιθυμούν ένα θετικό αποτέλεσμα πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα. Πέμπτος είναι ο εντυπωσιακός Όσκαρ Πιάστρι, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν μετά την ποινή του για αλλαγή κιβωτίου βρίσκεται έκτος στη σειρά εκκίνησης.

Οι Λάντο Νόρις και Τζορτζ Ράσελ θα εκκινήσουν από τις θέσεις 7 και 8, ενώ οι οδηγοί της Aston Martin, Φερνάντο Αλόνσο και Λανς Στρολ συμπληρώνουν την πρώτη 10άδα. Εκτός αυτής θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν οι οδηγοί της Alpine που εκκινούν από τις θέσεις 12 και 14 αντίστοιχα.

grid

Τα κόκκινα φώτα θα σβήσουν στις 16:00 ώρα Ελλάδος για το Grand Prix Βελγίου. Συντονιστείτε από τις 15:30 στο LIVE του gMotion by Gazzetta για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!