Φρεσκάρισμα στο V-Strom 650 από την Suzuki το 2024

Κώστας Παστρίμας
Φρεσκάρισμα στο V-Strom 650 από την Suzuki το 2024
Η Suzuki συνεχίζει να επενδύει στο best seller της V-Strom 650 με νέους χρωματισμούς για το 2024.

Μπορεί η Suzuki να έχει πλέον ανεβάσει ταχύτητες και να βρίσκεται σε μια έξαρση παρουσίασης νέων μοντέλων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραγκωνίζει τα πολύ επιτυχημένα υπάρχοντα μοντέλα της. Για το 2024 λοιπόν η Suzuki προχώρησε σε χρωματικές αναβαθμίσεις στο best seller της V-Strom 650 και στο V-Strom 650 XΤ.

Στόχος της αναβάθμισης είναι φυσικά τα δύο μοντέλα να συνεχίσουν την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία τους στην ελληνική αγορά αφού οι πωλήσεις τους είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, παρά τα 20+ χρόνια παρουσίας στην αγορά.

suzuki

Για το V-Strom 650 XT η Suzuki συνεχίζει το 2024 να διαθέτει την έκδοση Yellow Champion με κίτρινο χρωματισμό και χρυσές ζάντες, αλλά προσθέτει δύο νέες χρωματικές επιλογές στη φαρέτρα του μοντέλου. Η μία επιλογή είναι σε μαύρο χρώμα με χρυσές ζάντες και η δεύτερη επιλογή είναι μπλε-μαύρο χρώμα με μπλε ζάντες. Ο δεύτερος χρωματισμός μάλιστα είναι εμπνευσμένος από την DR Big.

suzuki

Από την άλλη, στην περίπτωση της V-Strom 650 με τις χυτές ζάντες και την πιο... ασφάλτινη προσέγγιση, έχουμε επίσης τρεις νέους χρωματισμούς. Ο πρώτος είναι ένας συνδυασμός μπλε-γκρι, ο δεύτερο είναι μαύρος και ο τρίτος είναι ανθρακί με κόκκινες πινελιές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Suzuki συνεχίζει να τρέχει την προσφορά για το Suzuki V-Strom 650 XT με όφελος 500 ευρώ.

suzuki

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!