Αμπιτεμπούλ: «Θέλουμε να επαναλάβουμε στην Ελλάδα την επιτυχία του 2022»

Κώστας Μπιτσικώκος
Αμπιτεμπούλ: «Θέλουμε να επαναλάβουμε στην Ελλάδα την επιτυχία του 2022»
Ο επικεφαλής της Hyundai Motorsport ανέλυσε την προσέγγιση της ομάδας στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Λιγότερο από μία εβδομάδα μας χωρίζει από την εκκίνηση στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2023, δέκατο από τους 13 αγώνες της σεζόν στο WRC. H Hyundai Motorsport είναι πανέτοιμη για τον αγώνα, με στόχο να επαναλάβει την απίστευτη εμφάνιση και επιτυχία του 2022, όταν έκανε το 1-2-3.

Η αξιοπιστία του i20 N Rally1 σε συνδυασμό με την εμπειρία και ταχύτητα των τριών πληρωμάτων αλλά και τη στρατηγική της Hyundai, υπόσχονται μία δυνατή εμφάνιση για την ομάδα στα ελληνικά χώματα. Ο επικεφαλής της Hyundai Motorsport, Σιρίλ Αμπιτεμπούλ, ανέφερε ότι στόχος είναι η επανάληψη του αποτελέσματος του 2022 ή έστω όλα τα πληρώματα να τερματίσουν μέσα στην πρώτη πεντάδα.

Ο Αμπιτεμπούλ έφερε στο WRC «αέρα» από τη Formula 1

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιρίλ Αμπιτεμπούλ: «Μετά το βάθρο στη Φινλανδία και την κυριαρχική εμφάνιση πέρυσι στην Ελλάδα, νιώθουμε αυτοπεποίθηση για το Ράλλυ Ακρόπολις. Η συναρπαστική μάχη που έδωσε ο Σούνινεν την Κυριακή στη Φινλανδία απέδειξε πόσο ανταγωνιστικό έχει γίνει το Hyundai i20 N Rally1. Η δεύτερη θέση του Νεβίλ δείχνει ότι πλησιάζουμε το στόχο μας. Παρόλα αυτά, συνεχίζουμε να πιέζουμε στο όριο για να εξελίξουμε το αυτοκίνητο και να κλείσουμε την απόσταση από την Toyota. Το όνειρό μας για το τριήμερο του αγώνα είναι να επαναλάβουμε το αποτέλεσμα του 2022. Ο ελάχιστος στόχος μας είναι και τα τρία αυτοκίνητα να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα».

WRC

Photo Credits: Hyundai Motorsport

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!