ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Ακυρώθηκε το shakedown λόγω κακοκαιρίας

Πάνος Σεϊτανίδης
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Ακυρώθηκε το shakedown λόγω κακοκαιρίας
Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την κεντρική Ελλάδα επηρεάζει και τον εθνικό μας αγώνα.

H κακοκαιρία Daniel συνεχίζει να πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας με καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις. Κι όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, κινείται νοτιότερα, προς τη Λαμία, που είναι και φέτος το κέντρο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Είχαν άλλωστε ήδη γνωστοποιηθεί αλλαγές από τους διοργανωτές τόσο στο πρόγραμμα αναγνωρίσεων όσο και στην ειδική διαδρομή Γραμμένη της Κυριακής 10/9.

Ακυρώθηκε το shakedown του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Όμως οι τροποποιήσεις στο πρόγραμμα δεν σταματούν εκεί. Όπως μόλις ανακοινώθηκε, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων στην περιοχή της Λαμίας και με γνώμονα την ασφάλεια πληρωμάτων και κριτών, το shakedown που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το πρώτο αυτοκίνητο αναμενόταν να περάσει στις 08.01 και όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, λόγω του περιορισμού του χρόνου αναγνωρίσεων, τα πληρώματα πρώτης προτεραιότητας (P1) θα πραγματοποιούσαν υποχρεωτικά τουλάχιστον ένα πέρασμα από τη μήκους 3.62 χιλιομέτρων διαδρομή αλλά για τα πληρώματα P2, P3 και P4 η διαδικασία δεν ήταν υποχρεωτική.

Μένει να δούμε αν η κακοκαιρία θα φέρει περαιτέρω αλλαγές στο πρόγραμμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!