F1 - Κατάρ: Αυτό είναι το grid του Grand Prix Κατάρ

F1 - Κατάρ: Αυτό είναι το grid του Grand Prix Κατάρ
Δείτε πώς θα παραταχθούν οι μονομάχοι της Formula 1 στο πεδίο μάχης του Λουσέιλ για το δέκατο έβδομο Grand Prix της φετινής χρονιάς.

Λίγες ώρες απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Κατάρ. Ο δέκατος έβδομος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και η σειρά εκκίνησης μας προϊδεάζει για το τι θα δούμε κατά τη διάρκεια των 57 γύρων. Ο Αγώνας Σπριντ του Σαββάτου ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός, με τον Όσκαρ Πιάστρι να κερδίζει από την πρώτη θέση της εκκίνησης.

Έπειτα από την κατάκτηση της pole position την Παρασκευή, ο Μαξ Φερστάπεν θα εκκινήσει από θέση ισχύος το Grand Prix. Δίπλα στον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2023 θα βρίσκεται ο Τζορτζ Ράσελ της Mercedes-AMG, o οποίος θέλει να του χαλάσει τα σχέδια σήμερα.

Ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται τρίτος και θέλει όσο τίποτα την πρώτη του νίκη στην πίστα που ανέβηκε για τελευταία φορά στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου. Δίπλα του θα είναι ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις στο Κατάρ.

Οι Σαρλ Λεκλέρ και Όσακ Πιάστρι ακολουθούν, με τον Αυστραλό να στοχεύει στην επίτευξη του δεύτερου βάθρου στην καριέρα του και δεύτερου Τοπ3 στο τριήμερο. Στην τέταρτη σειρά θα είναι οι οδηγοί της Alpine, Πιέρ Γκασλί και Έστεμπαν Οκόν, στο καλύτερο αποτέλεσμά τους εδώ και καιρό. Οι Βάλτερι Μπότας και Λάντο Νόρις συνθέτουν την πέμπτη σειρά της εκκίνησης του Grand Prix Κατάρ.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πόσες θέσεις θα κερδίσουν οι Κάρλος Σάινθ και Σέρχιο Πέρεζ στον αγώνα. Εκκινούν από τις θέσεις 12 και 13 και σίγουρα η δυναμική των μονοθεσίων τους, ειδικά του Μεξικανού, είναι για τερματισμό στις 10 πρώτες θέσεις.

F1 Κατάρ

Το Grand Prix Κατάρ είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 ώρα Ελλάδος. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford από τις 19:30.

Φωτογραφίες: Mercedes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!