F1 - Απών από τη Γιας Μαρίνα ο αδιάθετος Οκόν

F1 - Απών από τη Γιας Μαρίνα ο αδιάθετος Οκόν
Ο Γάλλος οδηγός της Alpine δεν παραβρέθηκε στην πρώτη ημέρα του Grand Prix Άμπου Ντάμπι, με τη συμμετοχή του στο αγωνιστικό τριήμερο να κρίνεται αμφίβολη.

Φαίνεται πως το Grand Prix Λας Βέγκας είχε αντίκτυπο στον Έστεμπαν Οκόν, καθώς ο Γάλλος δεν είναι καλά στην υγεία του μετά τον τελευταίο αμερικανικό αγώνα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο 27χρονος οδηγός της Alpine είναι άρρωστος και δεν έχει προλάβει να κάνει σωστή προετοιμασία για το Άμπου Ντάμπι.

Την Πέμπτη απουσίασε από την πίστα και δεν πήρε μέρος στις καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου. Η γαλλική ομάδα επιβεβαίωσε πως ο Οκόν είναι άρρωστος όλη την εβδομάδα και η συμβουλή των γιατρών ήταν να ξεκουραστεί.

Η ανακοίνωση της Alpine ανέφερε: «Ο Έστεμπαν όλη την εβδομάδα δεν νιώθει καλά και οι γιατροί του συνέστησαν να ξεκουραστεί, όσο το δυνατόν περισσότερο. Μπορεί η κατάσταση της υγείας του να έχει βελτιωθεί, ωστόσο δεν θα παραστεί την Πέμπτη στην πίστα για την media day. Αναμένουμε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό».

H Alpine έχει επιβεβαιώσει πως ο Τζακ Ντούχαν θα πάρει μέρος στο FP1 του GP Άμπου Ντάμπι. Δεν αποκλείεται ο Αυστραλός να οδηγήσει το μονοθέσιο του Οκόν, ώστε ο Γάλλος να έχει λίγο περισσότερο χρόνο ξεκούρασης ενόψει του αγώνα.

Ακολουθήστε όλη τη δράση του τελευταίου αγωνιστικού τριημέρου της φετινής σεζόν της Formula 1 στο gMotion by Gazzetta, όπως επίσης και τα LIVE στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου και στο GP της Κυριακής.

Φωτογραφίες: Alpine media

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!