Συνεργασία DK Racing με την Suzuki

Κώστας Παστρίμας
Συνεργασία DK Racing με την Suzuki
Η Suzuki ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την DK Racing του Δημήτρη Κεραμιδά.

Η Suzuki Motorcycles ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την DK Racing του Δημήτρη Κεραμιδά. Η εταιρεία αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των motocross μοτοσικλετών της Suzuki για την Αττική και παράλληλα την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος στα Suzuki MX με συμμετοχή του ιδίου στην κατηγορία Senior του Ελληνικού πρωταθλήματος MX και Scramble με Suzuki RM-Z450.

suzuki

Παράλληλα, θα στηρίξει τις προσπάθειες του Παναγιώτη Κεραμιδά στην κατηγορία MX2 με RM-Z250. Η εταιρία DK Racing του Δημήτρη Κεραμιδά, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 2004 με διοργάνωση και υποστήριξη αγώνων Motocross και Scramble και στη συνέχεια το 2007 με εμπορία μοτοσικλετών και αξεσουάρ από την έδρα της εταιρίας στη Δημητρακοπούλου 92 στο Κουκάκι προσφέροντας εμπειρία και τεχνογνωσία στο κοινό που ασχολείται με το Motocross.

Η σειρά RM-Z των MX μοτοσικλετών της Suzuki έχει γίνει μια από τις πιο διάσημες στην ιστορία του παγκόσμιου motocross. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supercross του 2023 πρωταθλητής στην κατηγορία WSX αναδείχθηκε για 2η φορά ο Γερμανός Κεν Ρόζεν με RM-Ζ450.

suzuki

Με τη σύγχρονη γενιά κινητήρων το Suzuki RM-Z450 του 2024 έχει περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές, πιο επίπεδη καμπύλη ροπής, ταχύτερη και ακόμα πιο ελεγχόμενη απόκριση στο γκάζι και μεγαλύτερη ισχύ ψηλά. Επιπλέον, η κατηγορία 250 στο motocross δεν συγχωρεί την παραμικρή αδυναμία.

Το νέο Suzuki RM-Z250 του 2024 εξοπλίστηκε με ισχυρό κινητήρα, ελαφρύ πλαίσιο και ψαλίδι και ανάρτηση
υψηλής απόδοσης. Αυτό το πακέτο έκανε πάλι το Suzuki RM-Z250 κορυφαίο στην κατηγορία του.

suzuki

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!