Χωμάτινο scrambler από την Benelli (vid)

Κώστας Παστρίμας
Χωμάτινο scrambler από την Benelli (vid)
Το Benelli Leoncino 800 Trail συνδυάζει την vintage αισθητική με τη διασκεδαστική off-road οδήγηση.

Οι scrambler μοτοσικλέτες του παρελθόντος δημιουργήθηκαν για να μπορέσουν οι αναβάτες εκείνης της εποχής να κινηθούν σε χωμάτινες διαδρομές χωρίς απαραίτητα να είναι καθαρά αγωνιστικές. Η κατηγορία ενισχύθηκε πολύ τα επόμενα χρόνια μέχρι που πήραν τη θέση των σημερινών enduro μοτοσικλετών πριν εκείνες βγουν στο προσκήνιο.

Το Benelli Leoncini 800 Trail είναι η scrambler πρόταση της ιταλικής μάρκας που έρχεται να προσθέσει έναν off-road χαρακτήρα στη μοτοσικλέτα και να την κάνουν πιο διασκεδαστική.

Benelli

Στην καρδιά της Leoncino 800 Trail βρίσκεται ο γνωστός δικύλινδρος κινητήρας σε σειρά των 754 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,2 ίππους και 67 Nm ροπής. Η ομαλή απόκριση στο γκάζι τον κάνει πολύ φιλικό σε όλες τις συνθήκες, ενώ χάρη στον συμπλέκτη ολίσθησης η οδήγηση γίνεται ασφαλής ακόμα και στο χώμα.

Benelli

Δυνατό σημείο της μοτοσικλέτας είναι οι αναρτήσεις οι οποίες αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 50 χιλ. της Marzocchi εμπρός και ένα μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Συνδυάζονται με ακτινωτούς τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με tubeless ελαστικά Pirelli Scorpion Rally STR, ενώ τα φρένα είναι της Brembo.

Bentley

Η Benelli Leoncino 800 Trail διαθέτει και πλούσιο εξοπλισμό με LED φώτα και TFT οθόνη πληροφοριών, με την τιμή του να φτάνει τις 8.800 ευρώ.

Δείτε το βίντεο της Benelli.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!