O Γιανίκ Σίνερ έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
O Γιανίκ Σίνερ έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα (vid)
O 22χρονος αστέρας του τένις επισκέφθηκε την έδρα της Ferrari και μάλιστα οδήγησε την SF90 Spider στην πίστα του Φιοράνο.

Το 2023 ολοκληρώνεται ιδανικά για τον Γιανίκ Σίνερ, καθώς τον βρίσκει στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης του ATP, την υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Ιταλός τενίστας (μαζί με τον Αντριάνο Πανάτα).

Λίγο πριν το 2023 δώσει τη θέση του στο 2024, ο 22χρονος Ιταλός επισκέφθηκε την έδρα της Ferrari στο Μαρανέλο, κάνοντας πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο. Ο Σίνερ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ιταλικής μάρκας αλλά και της Scuderia Ferrari, όπου συνάντησε τον επικεφαλής της, Φρεντερίκ Βασέρ.

Ferrari
Φωτογραφία: Ferrari

Ο Σίνερ είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το σπορ SUV Purosangue στους δρόμους γύρω από το Μαρανέλο και την υβριδική SF90 Spider Assetto Fiorano των 1.000 ίππων στην πίστα του Φιοράνο. Όπως είπε ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε πίστα.

«Το πάθος για τα αυτοκίνητα και τους κινητήρες μου το πέρασε ο πατέρας μου. Αλλά επειδή οι γονείς μου εργάζονταν τα Σαββατοκύριακα, τους αγώνες της Formula 1 τους παρακολουθούσα παρέα με τον παππού μου», δήλωσε ο Ιταλός τενίστας.

Photo Credits: Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!