«Κλείδωσε» η ημερομηνία για την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 – Ποιο μεγάλο γκρουπ δεν θα συμμετέχει

Νίκος Γιαννούλας
«Κλείδωσε» η ημερομηνία για την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 – Ποιο μεγάλο γκρουπ δεν θα συμμετέχει
Υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (Σ.Ε.Μ.Ε.) και στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, το Metropolitan Expo, θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Μοτοσικλέτας το 2024.

Με τη συμμετοχή -σχεδόν- όλων των εισαγωγέων μοτοσικλετών και μελών του Σ.Ε.Μ.Ε., η Έκθεση Μοτοσικλέτας θα πραγματοποιηθεί από 10 – 14 Απριλίου 2024. Σε αυτή αναμένεται να παρουσιαστεί το σύνολο των νέων μοντέλων της χρονιάς και θα είναι η πιο πλήρης και «πλούσια» των τελευταίων ετών.


Σημαντική η απουσία...


Η πιο ηχηρή απουσία ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα είναι αυτή του Piaggio Group, το οποίο μέσω της εταιρείας Πιάτζιο Ελλάς Α.Ε. εισάγει και διανέμει στη χώρα μας τις μάρκες Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera και Derbi. Παρότι η εταιρεία είναι μέλος του Σ.Ε.Μ.Ε., δεν θα έχει παρουσία στην έκθεση ούτε απευθείας, ούτε μέσω κάποιου επίσημου εμπόρου (Dealer) με όλα ή ορισμένα από τα πετυχημένα brand που εκπροσωπεί.


Το παραπάνω γεγονός, παρότι θα στερήσει από το κοινό τη δυνατότητας της άμεσης επαφής με μια πλειάδα πολύ σημαντικών μαρκών, δεν μειώνει τη λάμψη και τη δυναμική της επερχόμενης έκθεσης. Τα μέλη του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος αντιπροσωπεύουν στη χώρα μας τις πιο σημαντικές μάρκες διεθνώς, οπότε το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει εκατοντάδες νέα και σημαντικά δίκυκλα και να ενημερωθεί για αυτά.

Metropolitan Expo
Η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό χώρο στην Ελλάδα, το Metropolitan Expo. Image credit: Metropolitan Expo


...αλλά σημαντικότερες οι παρουσίες


Παρότι ο Σ.Ε.Μ.Ε. δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση του Τύπου σχετικά με την έκθεση, έχει ήδη αναρτηθεί επίσημη ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://moto-expo.gr/.Σύμφωνα με πληροφορίες του gmotion, πλην του Piaggio Group θα συμμετέχουν όλα τα μέλη του Συνδέσμου, με τις μάρκες -κατά αλφαβητική σειρά: Bajaj, Benelli, BMW Motorrad, Ducati, Ecooter, GasGas, Honda, Horwin, Husqvarna, Keeway, KTM, Kymco, Peugeot Motorcycles, TGB, Triumph, Super Soco, Suzuki, SWM, Voge, Yadea, Yamaha.

Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024
Image credit: https://moto-expo.gr/


Εκτός των παραπάνω, αναμένεται να εκπροσωπηθούν και αρκετές ακόμα μάρκες εισαγωγέων που δεν ανήκουν στο Σύνδεσμο, καθώς επίσης και σημαντικές εταιρείες εισαγωγής και διανομής ειδών αναβάτη, αξεσουάρ, ελαστικών και ανταλλακτικών.


Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Έκθεσης Μοτοσικλέτας 2024

  • Τετάρτη 10 Απριλίου: 14.00 – 21.00
  • Πέμπτη 11 Απριλίου: 14.00 – 21.00
  • Παρασκευή 12 Απριλίου:14.00 – 21.00
  • Σάββατο 13 Απριλίου: 10:00 – 21.00
  • Κυριακή 14 Απριλίου: 10:00 – 21.00

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!